• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NEI
    NEI --- ---
    V Brně mají chytřejší psy než lidi, teda alespoň dle většiny novinových titulků. :))

DRAGON
    DRAGON --- ---
    ze sem ji dal minus, tak si me zablokovala, nyx je fakt komedie :)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Praha od ledna zavede nový systém regulace sdílených dopravních prostředků, který počítá se zákazem poskytování elektrokoloběžek. V pondělí dopoledne to schválili radní města.

ℹ️ Důvodem je dlouholetá kritika vozítek ze strany obyvatel a městských částí v centru Prahy, podle kterých parkující koloběžky překážejí v ulicích a jejich uživatelé především z řad turistů nebezpečnou jízdou po chodnících ohrožují chodce.

🔗 https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/regiony/praha-od-ledna-zakaze-poskytovani-sdilenych-elektrokolobezek-366267
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Droždí je náhodou přírodní B12
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MONKSI: zkusila jsem trochu patrat a konlretne tohle jsem nenasla, ale pry to byly fejky typu rybi tuk, glukozove sirupy nebo drožďové bonbony. Musim rict, ze neco jako drozdi jsem si pod tim predstavovala.
    NEI
    NEI --- ---
    MONKSI: Jsi krásná už teď, opravdu.
    Psychika first, všechno ostatní přijde.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Trosku vaham, jestli me to potesilo, precejen mam trosku rozporuplny pocity, ale ve finale mi prijde zajimavy jak moc jsou krysy premnozeny a ze je tu strili flusbrokem s nocnim videnim. Obcas je to jako v nejaky hre.

Rat Shooting Madness || Rodent Apocalypse || NEVER have I shot this many RATS in ONE night !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=9Uf7DIwH1U8
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Tak jsem si našel další přivýdělek v realitách. Tak snad kromě kýžených 400k měsíčně co mi říkali že můžu vydělat seženu aspoň slušný pronájem :))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MELDA: velmi rád! Ono dát dohromady 18 hráčů není úplně easy
    píšu si tě na další zápas ;-)

akorát musím přiznat, že jsem nečekal jak moc mě budou dneska bolet všechny svaly na nohou, a to až zas tak moc nepotěšilo
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Řidič boltu včera naprosto neemotivně konstatoval, že většině lidí stačí mozek jen na chození po dvou, ale zmrdi stejně řídí.
    😂😂
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Testosteron
    MONKSI
    MONKSI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Moje sebevědomí prochází krizí. Potřebuju se ze slabého stvoření stát zjevem plným síly a života! Půlroční balení, hned!
    …Bože, co tak mohlo bejt ve složení…
    MELDA
    MELDA --- ---
    HEJSEK23: Tak to priste dej vedet, protoze tohohle bych se taky moc rad zucastnil :-)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Včera na mě číšnice. Co si dáte k tomu hamburgeru za pití. Dám si k tomu ještě hot-dog;)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Furt rikam, ze prirodni botox je nej :))
    ...a takove driv byly članky pro zeny :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Cekam u tiskarny na muj dokument a vyleze z ni vizualizace neceho co se ocividne orientuje na habitatu z Montrealu - akorat to pusobi tak nejak postapokalypticky. Je to v krajine ktera je vicemene bez jinych staveb, sice obklopena zeleni, ale pusobi trochu depresivne, ta stavba samotna pusobi jako takovy ty provizorni ubytovny pro uprchliky postaveny z kontejneru, akorat teda z betonu. Naladou to pripomina legendarne depresivni perspektivy Miroslava Sika a jeho studentu. Tak na to koukam a rikam ze kdyby se misto mlade zeny sedici na lavicce misto toho do obrazku umistila skupina mladych Alziranu v adidas oblecich jak tam kourej a pijou pivo z plechovek, pusobilo by to verohodneji, a ptam se co presne to je za projekt. Kolegyne s mirne vydesenym vyrazem na to: to navrhl sef jako aktivitu pro oziveni jedne lokality v nasem meste :-))))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jak mí kamarádi válej softball -nádhernej match to byl
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Objednávka od štábního důstojníka rakouské armády. Toliko radosti! :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Delame si se synem (4) takovy srandicky. Poustim mu punk, simulujeme na hlave kohouta a tancujeme pogo. A dneska hrajou doma nejaky detsky songy, delam neco v kuchyni a koukam na dceru (1,5roku) jak na to tancuje a na hlave ma roztazenou rucicku jako ze ma ciro.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    softball po 28 letech. nechali me catcherovat, no nak sem to pobral:)) na palce prvni kontakt s micem=ctyrmetak a prvni bod pro nas tym Vejce. not bad at all, jak rikavali stari Štúrovci...:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam