• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KARLOSK: Matka mi vždy říkala, abych lidem nic špatnýho nepřál. Kateřina Konečná ale člověk není, takže dobře jí tak, svini zkurvený.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KARLOSK: instantni karma taky funguje
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo a doufám, že ji to bude bolet a hodně dlouho!

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: muze mit intoleranci a veganskou verzi muze.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MAR_TINA: jj aneb kdyz mas tolik empatie ze soucitis se zviraty, ale nemas tolik empatie, at se dite samo rozhodne co mu chutna a nevyradis ho ze skolniho kolektivu
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADAMIRA: Virbl... vejce.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    ADAMIRA: nemusi bejt, napr. vejce
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAR_TINA: Cože je, virbl... vegan
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADAMIRA: to by neshanela vegan, ale třeba bez laktózy
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAR_TINA: Nebo by treba dort od spolužáka způsobil, ze se mu promění prdelka ve fontánku ;)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    asi upadám do regrese. Před týdnem jsem si moc užila Muzeum loutek v Plzni včetně interaktivního vytěžení exponátů, dnes jsem si ve speciálce v Loděnicích nakoupila spoustu skleněných korálků (ach) a aby toho nebylo málo, tak jsem sáhla doma v knihovně po Dobrodružstvní v Zemi Nikoho. (ano, to už je skoro na pováženou).
    Dneska mne pan Foglar odboural svým freudovským uklouznutím. Věta se vztahuje ke dvěma kamarádům Vláďovi a Vinckovi:
    "Začal se skrze slzy usmívat - a když se rozcházeli, rozloučili se tak žhavě, jako ještě nikdy za tu dobu, co se znali."
    (ne, NEBUDU si nic představovat. Vydržím to!)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: to mě ani netěší, že existují lidé, kteří drží dítě na veganské dietě a ono je následkem toho smutné, že nemůže dort od spolužáka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    87HIGHFLYER: Čárku poprosím před aniž, ne za, děkuji mnohokrát :)
    KURE
    KURE --- ---
    ADAMIRA: no třeba nyx.
    KURE
    KURE --- ---
    87HIGHFLYER: jo nebo ovesny vločky. dik.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KURE: to je jednoduchy - vec ktera neobsahuje zivocisny ingredience aniz, by to byl zamer. Typickej priklad jsou oreo susenky
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tybláho, škoda že neexistuje nějaká celosvětová síť ve který by se třeba sdílely data a informace a tyhle věci by tam šli nějak vyhledávat :/
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KURE: já to taky nevím. 😁 Zní to jak zaklínadlo.
    KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: co je accidentally vegan? :D :D
    a teda všech tvorů co jsou vegani z donucení je mi fakt líto.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Odlišní lidé

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam