• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    KOUDY: jediný člověk, který si mě bloknul (nebo o kom teda vím) je Grantorino (nebo jak), potom co jsem lajknul příspěvek, který s ní nesouhlasil :D miluju internety!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: a argumet by byl... "protoze je to... :D

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOUDY: neboj takových je tu víc. Křehké to duše.....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ze jsem mu dal minus, tak si me zablokoval. Nyx je fakt komedie :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: uz prisly ty psycho testy? :))
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Sli jsme si dat pusu na dobrou noc a asi jsme do toho dali oba dva o trochu vic energie, nez bylo potreba. Rana jak z dela, oba mame bouli na cele jak debil. Dlouho jsem se takhle nenasmala. Omg, uplny dementi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    V Brně mají chytřejší psy než lidi, teda alespoň dle většiny novinových titulků. :))

DRAGON
    DRAGON --- ---
    ze sem ji dal minus, tak si me zablokovala, nyx je fakt komedie :)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Praha od ledna zavede nový systém regulace sdílených dopravních prostředků, který počítá se zákazem poskytování elektrokoloběžek. V pondělí dopoledne to schválili radní města.

ℹ️ Důvodem je dlouholetá kritika vozítek ze strany obyvatel a městských částí v centru Prahy, podle kterých parkující koloběžky překážejí v ulicích a jejich uživatelé především z řad turistů nebezpečnou jízdou po chodnících ohrožují chodce.

🔗 https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/regiony/praha-od-ledna-zakaze-poskytovani-sdilenych-elektrokolobezek-366267
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Droždí je náhodou přírodní B12
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MONKSI: zkusila jsem trochu patrat a konlretne tohle jsem nenasla, ale pry to byly fejky typu rybi tuk, glukozove sirupy nebo drožďové bonbony. Musim rict, ze neco jako drozdi jsem si pod tim predstavovala.
    NEI
    NEI --- ---
    MONKSI: Jsi krásná už teď, opravdu.
    Psychika first, všechno ostatní přijde.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Trosku vaham, jestli me to potesilo, precejen mam trosku rozporuplny pocity, ale ve finale mi prijde zajimavy jak moc jsou krysy premnozeny a ze je tu strili flusbrokem s nocnim videnim. Obcas je to jako v nejaky hre.

Rat Shooting Madness || Rodent Apocalypse || NEVER have I shot this many RATS in ONE night !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=9Uf7DIwH1U8
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Tak jsem si našel další přivýdělek v realitách. Tak snad kromě kýžených 400k měsíčně co mi říkali že můžu vydělat seženu aspoň slušný pronájem :))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MELDA: velmi rád! Ono dát dohromady 18 hráčů není úplně easy
    píšu si tě na další zápas ;-)

akorát musím přiznat, že jsem nečekal jak moc mě budou dneska bolet všechny svaly na nohou, a to až zas tak moc nepotěšilo
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Řidič boltu včera naprosto neemotivně konstatoval, že většině lidí stačí mozek jen na chození po dvou, ale zmrdi stejně řídí.
    😂😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam