• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATUARFIK: Jo takhle...ok. me to prave zarazilo, Laktoza - vejca a varil se me mozek :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MELDA: Adamira napsal, že pokud člověk shání veganské jídlo, je to možná proto, že shání bezlaktózové jídlo, protože prý bezlaktózové = veganské. Snažím se mu ukázat, že bezlaktózové jídlo nemusí být nutně veganské, protože může obsahovat vejce.
    Lidi, čtěte.

MELDA
    MELDA --- ---
    ATUARFIK: Vejce? A to ma co spolecneho s laktozou?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SALVATOR: Souhlasim, tohle je strašně nebezpečný.

Nikomu tohle nepřeju, ani komunistům, i když jsou to zkurvené svině. Doufám ze nikdy nebudu jako oni a tohle by me k tomu přiblížilo.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALVATOR: Karlosk je zhmotnená horseshoe theory
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já bych k tomu snad jenom řek, že dehumanizace lidí, se kterejma nesouhlasíme, už v minulosti vedla k móóóc nepěknejm věcem. Jo, KaKo je strašlivá píča, ale asi bychom fakt neměli bejt jako oni.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Nekdo se ti snaží říct, že tohle je sluníčkový auditko a že máš jít s komousema i přáním smrti někomu do piči..
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MLIKARNA: Někdo se mě snaží říct že se smrt komoušům nepřeje? Pak je to čurák.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Tak mě by třeba potěšilo kdyby se tady ta diskuze nad komarama nezvrhla, byl bych rád aby to tady bylo pěkný...

KARLOSK: to je message pro tebe, kdyby ti to náhodou nedošlo...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KURE: ok tak ještě jednou. komunisti nejsou lidi...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mna potesilo, ze som si v pondelok vycistila a rozsirila ignore a uz neuvidim niecie dlhodobo toxicke posty :)
    Clovek nepotrebuje vo svojom volnom case resit cudzi posrany zivot.
    Nyx mam rada, ale vsetko tu fakt vidiet nemusim.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KURE: Ať shoří v pekle, karikatura lidské bytosti.
    KURE
    KURE --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KARLOSK: Já ji to nepřeju...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KARLOSK: Matka mi vždy říkala, abych lidem nic špatnýho nepřál. Kateřina Konečná ale člověk není, takže dobře jí tak, svini zkurvený.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KARLOSK: instantni karma taky funguje
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo a doufám, že ji to bude bolet a hodně dlouho!

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: muze mit intoleranci a veganskou verzi muze.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MAR_TINA: jj aneb kdyz mas tolik empatie ze soucitis se zviraty, ale nemas tolik empatie, at se dite samo rozhodne co mu chutna a nevyradis ho ze skolniho kolektivu
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADAMIRA: Virbl... vejce.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam