• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ADAMIRA: počkej, jakej recept, my už se nebavíme o tom accidently vegan dortu z Kauflandu?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    87HIGHFLYER:
    Nebo cinsky polivky ty jsou ciste z ropy. :-D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    _ANT_:
    AXTHEB:

ano ale velká část lidí nehledá recept na daný výrobek minus daná surovina ale je pro ně lehčí/rychlejší najít prostě veganskej recept - kterejch je mnohem víc

Ale je taky fakt možný že je jsou to vegani, o tom žádná, nerad bych šťouchal do vašeho crippling strachu z veganů :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    I'm late for the party, ale existence tohodle mi extra zlepšila náladu

Paris Paloma - LABOUR [Live on Tour]
    https://www.youtube.com/watch?v=11v_0DItJxo
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: Doplním zajímavým rozhovorem
    Veganské děti - týrání nebo soulad s vědeckým poznáním? S lékařkou Eliškou Selinger | Hostina | #45
    https://youtu.be/D3k6FiXTyik?si=Qft_3uo4US40Miq4
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Nepřát utrpení ≠ litovat a to je asi tak všechno, co je k tomu potřeba říct.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Pozvedl jsem mnohokráte obočí nad spoustou velmi hloupých příspěvků zde, ba i prsty nad klávesnici, bych slova vtělil do písmenek.
    Ale zvládl jsem mávnout rukou a nenapsat nic. Těší mne, že jsem to zvládl.
    ALESH
    ALESH --- ---
    MAR_TINA: hodne tohle tema s mazelkou resime. Chodime na prednasky (doporujcu MUDr. Eliška Selinger -lecos je i na yt). Veganske deti nejsou do niceho nuceni, rodice jsou pro ne vzory a chteji je nasledovat. Cetl jsem nekolik dotazniku, kde se deti na tohle ptali - vetsinnou v kolektivu problemy nemaji - spoluzaci jsou spis zevadavi. Ze tahle pani je smutna, ze dopradu nevedala ze bude ve skole dort - jinak by svemu diteti pripravila vegansky a ted narychlo shani neco co by mu koupila alespon na odpoledne. To mi prijde hezky a ukazuje to ze se zajima - bez toho aniz by si to dite samo stezovalo.
    Btw. veganstvi neni dieta - je to zivotni styl.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dřív než dostane frk a ten druhej debil RO bych tu rád znovu zopakoval, že tohle auditko není o tom abychom tady řešili komunisticky, ruský nebo jakýkoliv zločiny, prostě tady na to nejsem zvedavej a rozhodně nejsem sám.

S nominaci do nyxotu počítám ale vzhledem k tomu že tyhle dementy mám mimo vlastní auditko v ignoru, tak si to ani neuziju :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak ono kdyby nic jinýho, tak léčba roztroušené sklerózy je dost drahá (statisíce ročně), to člověk nemůže přát ani státní pokladně, že.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: Kurvy jako Konečná tady utýraly mraky lidí, nemám pro ně špetku slitování. Kdo s čím zachází, s tím také schází.

Litovat arcisvini, která adoruje Putina a chce nás vrátit zpátky do sovětského prostoru prostě nemohu a ani nechci.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: Hele neříkám, že by nezasloužila zavřít za vlastizradu (a další) a už nikdy z krimu nevylézt, ale pořád je to člověk. I když se tomu špatně věří.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole litovat parodii na lidskou bytost, která by nás všechny prodala rusákům je fakt mimo. Žadný slitování s takovejme kurvama. Nágl nebo bolševik, všechno jedna zkurvená svoloč. Na tyhle svině nic jinýho neplatí.

KLADNO vědělo už někdy v roce 1992

Kladno
    https://www.youtube.com/watch?v=xI8kPlMmZYw
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ADAMIRA: Bez laktózy může být i máslo nebo mlíko. Virbl šel domů.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KARLOSK: LOL, tak to se chovas presne jako oni, viz soucasna Ruda armada.
    NEI
    NEI --- ---
    KARLOSK: Ne, fakt není.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SALVATOR: Lol to je píčovina Dehumanizace komoušů, nácků a jiných kurev je v pořádku.
    KULA
    KULA --- ---
    Při pohoršení z lehkého úsměvu u nemocí parchantů si vždy vzpomenu na Kocoura z budoucnosti. "Večeříme s Hitlerovími, jsou fajn, pokud se s nimi nebavíte o politice".
    Chci říct, cítíš se pohoršen, že taková lidská svině je nemocná a nám to přijde jako docela hezký zadostiučinění? Dobrou chuť k večeři a nezapomeň se u toho culit jako ten ostravskej čůrak co podkuřoval v Kremlu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Stejne je nejdulezitejsi, aby jidlo obsahovalo slaninu protoze - everything is better with bacon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam