• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AXTHEB: Je tady klub přímo určený pro začátečníky na nyxu a tam ti případně vysvětlí jak funguje systém odpovědí, nemáš zač.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ADAMIRA: počkej, jakej recept, my už se nebavíme o tom accidently vegan dortu z Kauflandu?
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    87HIGHFLYER:
    Nebo cinsky polivky ty jsou ciste z ropy. :-D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    _ANT_:
    AXTHEB:

ano ale velká část lidí nehledá recept na daný výrobek minus daná surovina ale je pro ně lehčí/rychlejší najít prostě veganskej recept - kterejch je mnohem víc

Ale je taky fakt možný že je jsou to vegani, o tom žádná, nerad bych šťouchal do vašeho crippling strachu z veganů :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    I'm late for the party, ale existence tohodle mi extra zlepšila náladu

Paris Paloma - LABOUR [Live on Tour]
    https://www.youtube.com/watch?v=11v_0DItJxo
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: Doplním zajímavým rozhovorem
    Veganské děti - týrání nebo soulad s vědeckým poznáním? S lékařkou Eliškou Selinger | Hostina | #45
    https://youtu.be/D3k6FiXTyik?si=Qft_3uo4US40Miq4
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Nepřát utrpení ≠ litovat a to je asi tak všechno, co je k tomu potřeba říct.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Pozvedl jsem mnohokráte obočí nad spoustou velmi hloupých příspěvků zde, ba i prsty nad klávesnici, bych slova vtělil do písmenek.
    Ale zvládl jsem mávnout rukou a nenapsat nic. Těší mne, že jsem to zvládl.
    ALESH
    ALESH --- ---
    MAR_TINA: hodne tohle tema s mazelkou resime. Chodime na prednasky (doporujcu MUDr. Eliška Selinger -lecos je i na yt). Veganske deti nejsou do niceho nuceni, rodice jsou pro ne vzory a chteji je nasledovat. Cetl jsem nekolik dotazniku, kde se deti na tohle ptali - vetsinnou v kolektivu problemy nemaji - spoluzaci jsou spis zevadavi. Ze tahle pani je smutna, ze dopradu nevedala ze bude ve skole dort - jinak by svemu diteti pripravila vegansky a ted narychlo shani neco co by mu koupila alespon na odpoledne. To mi prijde hezky a ukazuje to ze se zajima - bez toho aniz by si to dite samo stezovalo.
    Btw. veganstvi neni dieta - je to zivotni styl.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dřív než dostane frk a ten druhej debil RO bych tu rád znovu zopakoval, že tohle auditko není o tom abychom tady řešili komunisticky, ruský nebo jakýkoliv zločiny, prostě tady na to nejsem zvedavej a rozhodně nejsem sám.

S nominaci do nyxotu počítám ale vzhledem k tomu že tyhle dementy mám mimo vlastní auditko v ignoru, tak si to ani neuziju :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak ono kdyby nic jinýho, tak léčba roztroušené sklerózy je dost drahá (statisíce ročně), to člověk nemůže přát ani státní pokladně, že.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: Kurvy jako Konečná tady utýraly mraky lidí, nemám pro ně špetku slitování. Kdo s čím zachází, s tím také schází.

Litovat arcisvini, která adoruje Putina a chce nás vrátit zpátky do sovětského prostoru prostě nemohu a ani nechci.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: Hele neříkám, že by nezasloužila zavřít za vlastizradu (a další) a už nikdy z krimu nevylézt, ale pořád je to člověk. I když se tomu špatně věří.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole litovat parodii na lidskou bytost, která by nás všechny prodala rusákům je fakt mimo. Žadný slitování s takovejme kurvama. Nágl nebo bolševik, všechno jedna zkurvená svoloč. Na tyhle svině nic jinýho neplatí.

KLADNO vědělo už někdy v roce 1992

Kladno
    https://www.youtube.com/watch?v=xI8kPlMmZYw
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ADAMIRA: Bez laktózy může být i máslo nebo mlíko. Virbl šel domů.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KARLOSK: LOL, tak to se chovas presne jako oni, viz soucasna Ruda armada.
    NEI
    NEI --- ---
    KARLOSK: Ne, fakt není.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SALVATOR: Lol to je píčovina Dehumanizace komoušů, nácků a jiných kurev je v pořádku.
    KULA
    KULA --- ---
    Při pohoršení z lehkého úsměvu u nemocí parchantů si vždy vzpomenu na Kocoura z budoucnosti. "Večeříme s Hitlerovími, jsou fajn, pokud se s nimi nebavíte o politice".
    Chci říct, cítíš se pohoršen, že taková lidská svině je nemocná a nám to přijde jako docela hezký zadostiučinění? Dobrou chuť k večeři a nezapomeň se u toho culit jako ten ostravskej čůrak co podkuřoval v Kremlu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Stejne je nejdulezitejsi, aby jidlo obsahovalo slaninu protoze - everything is better with bacon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam