• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ALESH
    ALESH --- ---
    HANNA: "racionalni rozhodnuti" byla rakce na Koudyho nabozenstvi. "dítě v předškolním věku bude kopírovat chování rodičů a považovat ho za vzorové". vzdyt presne tohle skoro doslova pisu v prispevku na ketry reagujes. "Veganske deti nejsou do niceho nuceni, rodice jsou pro ne vzory a chteji je nasledovat".
    A pokud je chteji nasledovat dobrovolne, co je na tom spatne?
    HANNA
    HANNA --- ---
    ALESH: paní Selinger neznám, ale to, jak to podáváš ty, je nesmysl, nezlob se. dítě v předškolním věku bude kopírovat chování rodičů a považovat ho za vzorové, ať už bude rodič dělat naprosto cokoliv - chodit na červenou, třískat věcmi nebo mluvit jako dlaždič. sám píšeš, že veganství je racionální rozhodnutí, tedy něco, čeho dítě v tomto věku není ještě schopno. povinností rodiče je především vyhodnocovat, co je pro dítě vhodné a co ne - za mě to veganská strava není, ale to ty zřejmě budeš vidět jinak. každopádně je to zodpovědnost rodiče, ne dítěte.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ALESH: jj ty si byl taky jako dite vegan, tak jakepak predsudky ze?
    ALESH
    ALESH --- ---
    PSILESIA: sorry ja uz nebudu reagovat, takova snuzka predsudku, to se jen tak nevidi.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    musi to byt smutny pohled kdzy vsichni ve skolni jidelne jedi spolecne u stolu a vase deti si tam vytahnou krabicku z tofu, ale uz vic rypat nebudu, svet nezmenim stejne jako vy vegani :]
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOUDY: definice nabozenstvi je "víra v nadprirozenou bytost". Veganstvi ja racionalni rozhodnuti - snazit se zmensit utrpeni zvirat a niceni planety - to je to jedinne co vegany spojuje. Vegani jsou urcite i nackove, komousi, liertariani, homosexualove, vrazi.... Bohuzel lide radis katulkuji.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ALESH: schvalne si zajed nekdy na farmu, kup tam nejake maso a pak udelej doma detem rizky, urcite je odmitnou
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Pit vlastní moc je málo woke, musí pít cizí moč.

Bitch ani nezná základy veganství a dělá tady haura.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    nenutite taky deti pit vlastni moc, urinoterapie taky pomaha planete
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PSILESIA: Nejen to, vegani je dokonce zabíjí!

Jen minulej rok takhle zabili pres 45 000 malých farmářů.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ALESH: a pred lety jsem mel pronajatou Biofarmu a delal jsem bedynky pro ruzne lidi, takze veganu znam spousty
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja znam dve holky ktery jsou veganky a chtej mit vegany i ze svejch psu. Tohle nabozenstvi je fakt creepy.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    pak si koupite nejake superpotraviny z druhe strany zemekoule a mate super pocit jak zachranujete planetu
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ALESH: já znám jen pár vegetariánských matek (vegany ne)....a bohužel jejich děti jsou vegetariáni v prostředí domácnosti nedobrovolně.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    a taky se mi nelibi jak farmarum kteri jsou odjazkziva spjati s prirodou nadavate do vrahu a ze ji zdechliny...tady je videt vase ucta k zivotu
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ja jsem byl vitarian, 10 let, ale nektere fanatiky vazne nechapu
    ALESH
    ALESH --- ---
    PSILESIA: LUSINDA: kolik znate veganskych rodicu a deti?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ALESH: jak můžou jíst dobrovolně, když se v domácnosti rodičů mléko, maso a vejce nevyskytují?
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ALESH: a delaji to proto ze chteji udelat rodicum radost, nebo ze uz jsou presvedcenim vegani jako ty po te domaci masirce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam