• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Když má člověk narozeniny, tak si ma Google mapách street view panďulák vezme narozeninovou čepici a balónky :-) A baví mě představa, že v Googlu sedí nějakej vývojář, co dělá takovýhle pytloviny pro celej svět.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Šipky, ženská liga
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    EFFILA: v čem to byly zápasy?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EFFILA: skoro nikdo tady není vegan nemusíš bejt pussy
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Včera mi udělalo radost, že ze dvou zápasů jsem oba vyhrála 2:0 a že jsem zvládla jít sama do úplně neznámé hospody bez psychické opory manžela. I když mi doktorka říká, že na sebe moc tlačíme, tak mi dělá radost každý malý krůček k normálnímu fungování.

A pardon, že vám ruším debatu, ale nejsem vegan a teď tu zobu sušené maso :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HANNA: jak vypadá tvoje diskuze s dítětem o tom co bude k večeři a jak dlouho už večeříte třicet deka čokolády?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Musím říct že mě potěšilo jak jsme pokročili a kolik je tady opravdu osvícených nyxáků.

Ještě před pár lety by všichni "freeedom for my child" chytli psotník a dítě pravděpodobně docela slušně ztrestali kdyby jim nad kuřecím stehnem řeklo, že to jíst nebude, teď jsme v situaci kdy by hned vstali od stolu a šli mu udělat tofu s rejží.

Díky že jste takový!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Co to tady je za bordel? Já chci hezký a pozitivní věci o tom, co koho potěšilo nebo pobavilo!

Mě třeba těší, jak je letos barevnej podzim a jak už to tak je dlouhý tejdny a každej den to vypadá trochu jinak.

Když jsem byla malá, tak jsem hrozně chtěla bydlet v domě porostlém břečťanem nebo psím vínem.

Teď v jednom takovém žiju, a to červený listí psího vína je prostě nádherný.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    potěšilo 7,5 milionu Kč jenom za dnešní den na Flamingo DANA-1
    přidávám 1968 Kč... dneska drony zasáhly v Charkově školku
    kéž by si tě DANA našla, chujlo!

DANA 1 – střela, která dokáže zasáhnout Moskvu nebo Petrohrad - Dárek pro Putina
    https://www.zbraneproukrajinu.cz/kampane/dana-1
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Humor

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALESH: stále jsi nepochopil, že podstata je nezamrdat dětem mozek svůým "sebelepším" světonázorem. s čím že doma ležíš?
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Knoflíkáři - "Nežereš maso..."
    https://www.youtube.com/watch?v=B9xvZ1jiB3Y
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ALESH: ted mluvis jak Koudy, ublizenej, ale co takhle se zamyslet a dat diteti trochu prostor
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MICHELLEDANIELS: At si kazdej zere co chce proboha u Aleshe doma neplati
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kdybych nebyl nemocny a doma, tak se do toho nepoustim po 1248x. Timhle koncim. Zajimavy jak nyx zestral, ze svobodomyslneho serveru se stava doupe boomeru.

HANNA: no tak to jsem se nepochopili. Zdravi ditete je samozrejme to nejdulezitejsi a pokud dite nechce, nebo z nejakeho duvodu nelze z veganske stravy dopnit vsechy dulezite ziviny (napr. kvuli alergiim) jde veganstvi stranou.
    PALEONTOLOG: pan si statistiky vycucal z prstu a uz pred 10 lety, ze kdy je clanek, byl jaho nazor prekonany.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Prisla jsem s tim, proc neni turek pro motoristy jako Turek pro motoristy a lidi si tady zase rvou vlasy a drapou oci nad svymi teoriemi.
    Pritom me opravdu prvni napadlo, ze dite nemuze laktozu, pripadne i lepek. Mam totiz kamaradku, ktera automaticky hleda vegan zakusky, aby tolik nemusela rypat do slozeni a presne vsude, kde jsem objevila takovy typ zakusku a zaradovala se, tak na me obluha koukala jako na ezo picu. Jenze ona to pred par lety jeste opravdu nebyla automatika... At si kazdej zere co chce proboha. A nez se nekomu debilne smat, je lepsi si zjistit skutecne okolnosti...

HANNA
    HANNA --- ---
    ALESH: tak znovu - já jsem nenapsala, že je to špatně, je to přirozené. a jistě jsem nenapsala, že je to výlučně o veganství. reaguji na ten původní statement, že když dítě kopíruje ve veganství rodiče a není k tomu nuceno, je to vlastně super. můj názor je, že by bylo super, kdyby rodiče dokázali na chvíli odstoupit od svého přesvědčení, a víc se zamyslet nad tím, co je (v tom kterém věku) nejlepší pro jejich dítě. mluvím o zodpovědnosti, neútočím na veganství.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PAN_SPRCHA: já nevím, kdo řekl, že největší problém jsou děti veganů.. já to určitě nebyl

Děti jako vegani? 90 % případů vede k těžkému poškození, říká... | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/deti-jako-vegani-90-pripadu-vede-k-tezkemu-poskozeni-rika-mudr-kohout-ne-pri-6531996
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PALEONTOLOG: půlka děti chodí jíst do McDonald's a dalších fastfoodů........holka mi ve třetí třídě říká že když má k svačině mrkev nebo okurku ostatní děti na ní jako že je divná když to jí a když si přivedla kamarádku na přespávačku a dali jsme jí k večeři mimo jiné normální cherry rajčátka tak říkala že je to poprvé co snědla syrové rajče že jediná zelenina co doma jedí je kečup.

Ale největší problém budou děti veganů.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam