• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Lidé bez problémů nejsou lidé ale mimozemšťani.
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska mě pobavil bráška (je mentálně na úrovni 5-7 let)
    "Tak už nechoď do práce, vždyť se tam znova nakazíš a zase budeš nemocná" ... 🤭
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Ha, silnice přes Mníšek a Oldřichov je konečně průjezdná! A pak dál nejhezčí úsek dnešní cesty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Benedict Cumberbatch can't say "Penguins" - The Graham Norton Show: Series 16 Episode 5 - BBC
    https://www.youtube.com/watch?v=tlRpLGEwssA
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Tomahawky si může Trump strčit pod tu svoji debilní přehazovačku, Ukrajina je nepotřebuje!!
    Ukrajinci si vyvinuli a začali vyrábět svoje rakety s plochou dráhou letu FP-5 Flamingo a krásně s nimi likvidují ruské rafinérie, sklady a továrny. Kromě toho, že je Flamingo nesrovnatelně levnější (Tomahawk je čtyřikrát dražší), má delší dolet (3000 km vs 2500 km Tomahawk) a více než dvojnásobnou nosnost hlavice (cca 1150 kg vs 450 kg Tomahawk). Ukrajina je momentálně schopna vyrobit cca 7 raket Flamingo denně, USA cca 60 Tomahawků ročně.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma, že mi dali termín na nové kérky už v utorok.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Když má člověk narozeniny, tak si ma Google mapách street view panďulák vezme narozeninovou čepici a balónky :-) A baví mě představa, že v Googlu sedí nějakej vývojář, co dělá takovýhle pytloviny pro celej svět.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Šipky, ženská liga
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    EFFILA: v čem to byly zápasy?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EFFILA: skoro nikdo tady není vegan nemusíš bejt pussy
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Včera mi udělalo radost, že ze dvou zápasů jsem oba vyhrála 2:0 a že jsem zvládla jít sama do úplně neznámé hospody bez psychické opory manžela. I když mi doktorka říká, že na sebe moc tlačíme, tak mi dělá radost každý malý krůček k normálnímu fungování.

A pardon, že vám ruším debatu, ale nejsem vegan a teď tu zobu sušené maso :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HANNA: jak vypadá tvoje diskuze s dítětem o tom co bude k večeři a jak dlouho už večeříte třicet deka čokolády?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Musím říct že mě potěšilo jak jsme pokročili a kolik je tady opravdu osvícených nyxáků.

Ještě před pár lety by všichni "freeedom for my child" chytli psotník a dítě pravděpodobně docela slušně ztrestali kdyby jim nad kuřecím stehnem řeklo, že to jíst nebude, teď jsme v situaci kdy by hned vstali od stolu a šli mu udělat tofu s rejží.

Díky že jste takový!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Co to tady je za bordel? Já chci hezký a pozitivní věci o tom, co koho potěšilo nebo pobavilo!

Mě třeba těší, jak je letos barevnej podzim a jak už to tak je dlouhý tejdny a každej den to vypadá trochu jinak.

Když jsem byla malá, tak jsem hrozně chtěla bydlet v domě porostlém břečťanem nebo psím vínem.

Teď v jednom takovém žiju, a to červený listí psího vína je prostě nádherný.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    potěšilo 7,5 milionu Kč jenom za dnešní den na Flamingo DANA-1
    přidávám 1968 Kč... dneska drony zasáhly v Charkově školku
    kéž by si tě DANA našla, chujlo!

DANA 1 – střela, která dokáže zasáhnout Moskvu nebo Petrohrad - Dárek pro Putina
    https://www.zbraneproukrajinu.cz/kampane/dana-1
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Humor

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALESH: stále jsi nepochopil, že podstata je nezamrdat dětem mozek svůým "sebelepším" světonázorem. s čím že doma ležíš?
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Knoflíkáři - "Nežereš maso..."
    https://www.youtube.com/watch?v=B9xvZ1jiB3Y
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ALESH: ted mluvis jak Koudy, ublizenej, ale co takhle se zamyslet a dat diteti trochu prostor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam