• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me, ze na zatezovem EKG ktere delam kazdych par let mi opet sdelili, ze jsem na tom nadprumerne dobre. Jednoho dne umreme vsichni, samozrejme, ale to co se bude dit do ty doby muze mit ruznej prubeh.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Lidé bez problémů nejsou lidé ale mimozemšťani.
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska mě pobavil bráška (je mentálně na úrovni 5-7 let)
    "Tak už nechoď do práce, vždyť se tam znova nakazíš a zase budeš nemocná" ... 🤭
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Ha, silnice přes Mníšek a Oldřichov je konečně průjezdná! A pak dál nejhezčí úsek dnešní cesty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Benedict Cumberbatch can't say "Penguins" - The Graham Norton Show: Series 16 Episode 5 - BBC
    https://www.youtube.com/watch?v=tlRpLGEwssA
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Tomahawky si může Trump strčit pod tu svoji debilní přehazovačku, Ukrajina je nepotřebuje!!
    Ukrajinci si vyvinuli a začali vyrábět svoje rakety s plochou dráhou letu FP-5 Flamingo a krásně s nimi likvidují ruské rafinérie, sklady a továrny. Kromě toho, že je Flamingo nesrovnatelně levnější (Tomahawk je čtyřikrát dražší), má delší dolet (3000 km vs 2500 km Tomahawk) a více než dvojnásobnou nosnost hlavice (cca 1150 kg vs 450 kg Tomahawk). Ukrajina je momentálně schopna vyrobit cca 7 raket Flamingo denně, USA cca 60 Tomahawků ročně.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma, že mi dali termín na nové kérky už v utorok.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Když má člověk narozeniny, tak si ma Google mapách street view panďulák vezme narozeninovou čepici a balónky :-) A baví mě představa, že v Googlu sedí nějakej vývojář, co dělá takovýhle pytloviny pro celej svět.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Šipky, ženská liga
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    EFFILA: v čem to byly zápasy?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EFFILA: skoro nikdo tady není vegan nemusíš bejt pussy
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Včera mi udělalo radost, že ze dvou zápasů jsem oba vyhrála 2:0 a že jsem zvládla jít sama do úplně neznámé hospody bez psychické opory manžela. I když mi doktorka říká, že na sebe moc tlačíme, tak mi dělá radost každý malý krůček k normálnímu fungování.

A pardon, že vám ruším debatu, ale nejsem vegan a teď tu zobu sušené maso :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HANNA: jak vypadá tvoje diskuze s dítětem o tom co bude k večeři a jak dlouho už večeříte třicet deka čokolády?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Musím říct že mě potěšilo jak jsme pokročili a kolik je tady opravdu osvícených nyxáků.

Ještě před pár lety by všichni "freeedom for my child" chytli psotník a dítě pravděpodobně docela slušně ztrestali kdyby jim nad kuřecím stehnem řeklo, že to jíst nebude, teď jsme v situaci kdy by hned vstali od stolu a šli mu udělat tofu s rejží.

Díky že jste takový!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Co to tady je za bordel? Já chci hezký a pozitivní věci o tom, co koho potěšilo nebo pobavilo!

Mě třeba těší, jak je letos barevnej podzim a jak už to tak je dlouhý tejdny a každej den to vypadá trochu jinak.

Když jsem byla malá, tak jsem hrozně chtěla bydlet v domě porostlém břečťanem nebo psím vínem.

Teď v jednom takovém žiju, a to červený listí psího vína je prostě nádherný.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    potěšilo 7,5 milionu Kč jenom za dnešní den na Flamingo DANA-1
    přidávám 1968 Kč... dneska drony zasáhly v Charkově školku
    kéž by si tě DANA našla, chujlo!

DANA 1 – střela, která dokáže zasáhnout Moskvu nebo Petrohrad - Dárek pro Putina
    https://www.zbraneproukrajinu.cz/kampane/dana-1
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Humor

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALESH: stále jsi nepochopil, že podstata je nezamrdat dětem mozek svůým "sebelepším" světonázorem. s čím že doma ležíš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam