• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    87HIGHFLYER: tenkrát děkovala za tipy kam se podívat na Rhodu
    STINKY
    STINKY --- ---
    V úterý večer byl hostem hlavního publicistického pořadu Dvacet minut Radiožurnálu šéf Motoristů Petr Macinka. A po první otázce, jak je spokojen s tím, co se mu podařilo vyjednat v koaliční dohodě, nastalo ticho.
    „Pan Macinka je ve studiu, ale mlčí. Nevím proč,“ popsal situaci po několika dlouhých sekundách ticha moderátor.
    „Pane redaktore, já držím minutu ticha za zesnulého Dominika kardinála Duku,“ vysvětlil následně pravděpodobný budoucí ministr životního prostředí.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MLIKARNA: co říkala?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Psal jsem si s miss earth :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: "waist of time" :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Motořiť Micinka drží minutu ticha za zesnulého převora Pytla uprostřed rozhovoru.
    https://x.com/jura_haczek/status/1986012614351286449?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EZOUN: jojo, tím jsem včera na obědě odrovnal mladýho kolegu když jsem mu vyprávěl, jak jsem si na VŠ koupil z výdělků na brigádě parcelu u Prahy....a proč on taky nechodil na brigádu.....
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    EZOUN:
    Premyslim jak dlouho jeste tyhle zmrdici budou zminovat drahy kafe nez se pohoupaj za koule v pruvanu.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Dneska si dam meltu a koupim si byt, investicni.

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Prisel k nam do kanclu novej kolega, co ma bejt expert na jednu zalezitost. Ma jedny brejle na ocich a druhy na hlave. Naprostej expert.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že vyhral Mamdani
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Keramika klapla, nekdo jim odpadl. Se tesiiim.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Slavime letos 25 a 30 let organizace, ve ktere pracuji. Pristi tyden mame galavecer, na ktery chystam kratky video. Probiram se tady hromadou fotek praruzne kvality, stari a umiram smichy. Jsme tam vsichni hubeni, vlasati, mame na sobe sileny/skejtovy hadry/jsme nahy/polonahy, vsude kourime a lemtame nejaky drinky. To byly casy!!!

Na detskem dni v Brandyse nad Labem mame modrou 1203!:)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: nemusí tím poznat otce, i ta lékařka může být z IVF. Jestli si tím medik párkrát přivydělal.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    kamarádka byla počata pomocí IVF, dárce byl anonymní, "nějaký medik". O 39 let později počala svá jednovaječná dvojčata rovněž cestou IVF, protože manžel má chronickou nemoc těžko slučitelnou s přirozenou reprodukcí. Když jí na pražské klinice po několikáté zdravily kolemjdoucí sestřičky, jako by ji znaly, začlo jí to vrtat hlavou. A pak zjistila, že součástí personálu je i lékařka zhruba jejího věku, která je jí ale fakt hodně podobná (kamarádka má výrazné rysy). Kamarádka je jedináček a vědomí, že tohle bude s velkou pravděpodobností její ségra, s ní dost cvičilo, ale...ale nebude nikomu zasahovat do osudu atakdále. (a taky by poznala svýho tátu, of course - kdo by se té myšlence ubránil...). A že se tohle stane zrovna u příležitosti IVF v další generaci, to by člověk těžko vymyslel.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Well well, to bude v rachot.
    "Už ve čtvrtek chce budoucí vláda Andreje Babiše představit odborníkům novou podobu stavebního zákona. Místopředseda ANO Karel Havlíček připustil, že nebude dokonalá."

Pobavilo mě, jak dělají rytíře a zachránce, přitom poslední stavební zákon podepsala tato sestava: Vondráček v. r., Zeman v. r., Babiš v. r. Nepotěšilo nic.

Tak jo, připravme se na další vlnu nárůstu práce a zakázek před novým zákonem, to bude zas masakr.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Snimek-obrazovky-2025-11-04-133022
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam