• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Sedím ráno na online meetingu s kočkou na klíně a říkám si, co mi to připomíná?
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    3 dny půstu od jídla kolem Úplňku jsem skutečně dala!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    mutanti

i kato

tohle není naleziště
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Jak clovek pride o pol 7 rano do fitka a tam nezavisle od seba cvicia 3 dalsie super fit krasne kocky a navzajom si chvalime gym oblecky (2 sme mali skoro stejny). Tieto holcici momenty u hrazdy milujem.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Prohrala jsem si s finální podobou balení produktu a dělá mi radost, zpětná vazba od lidí. Hlavni je, že se to líbí i jiným.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MARKYSHA: no, tak ještě sem ji poblahopřál, hezky poděkovala ale dál sem to nerozvadel, nemám čas si psát s každou babovkou co vyhraje nějakou miss soutěž :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MLIKARNA: ježiš a já čekala něco pikantního:-))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Na scammery nereaguju, ale tohle mě dostalo :)

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Když už se blíží ty vánoce....

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tentokrát to nedám do alkoholického auditka. Minule tam bylo z toho někomu ouvej. Přitom je to ze života.

HOWKING
    HOWKING --- ---
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Přesně 4 měsíce bez tabáku 🥳
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Jedu z nakupu a na kline strezim krasny kvetak uloveny v akci. Prisedne ke mne opravdu sympaticky mladik a zacne se chvilkama uchechtavat, je to celkem nakazlivy tak se mezi viskanim kvetaku zacnu uchechtavat taky, nez vystoupi, tak povida.. "Slecno mate ale opravdu krasnej kvetak" a jde pryc.. Achjo :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    pobavilo. Mame asi pul roku novyho kolegu - mladej kluk neco pres tricet, klidnej a prijemnej typ, vylozene skromnej, mluvi tichym hlasem, jezdi do prace na kole, neni na nem nic napadnyho - zadny extravagantni konicky nebo cokoli cim by na sebe poutal pozornost.

Dnes se bavime o architekture, diskutujeme o ruznejch stavbach a oklikou dojdeme k jednomu kancelarskymu komplexu kde jsem kdysi pred prosklenou fasadou za kterou jsou videt auta svistici po dalnici fotil nejakou modelku. On tak nejak mimochodem zminii, ze ten komplex patri jeho tatovi - mluvili jsme o tom kdo si to tam pronajal a jaky tam jsou specialni podminky.
    Tak jsem jeho tatu sel googlit - ciste ze zvedavosti - a vypadlo na me portfolio s dvojcifernou miliardovou hodnotou.
    To je presne to, co se mi na tyhle zemi libi.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    STINKY: kam se hrabe Rozner se zabrušováním :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam