• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KAKIHARA: tak tomu říkám Miss! A ne nějaká prvoplánová blonďatá fádní Barbína.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    že tady ta diva nakonec Miss Chile vyhrála celý. Se snad podívám na to celosvětový finále jen kvůli ní.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Snimek-obrazovky-2025-11-11-101828
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Ja som chodila roky s jeho synom a tieto parasociálne vzťahy ma celkom fascinujú :) keď toho človeka poznáš doma v teplákoch.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Včera jsem měla zaplatit výlet ve školce, posudek u lékaře a výlet ve škole. Všechny instituce to chtěly v hotovosti, částky v rozmezí 600 - 700 Kč. Hotovost skoro nepoužívám, ale doma jsem měla dvoutisícovku, což mělo všechny výdaje pokrýt.
    Předpokládala jsem, že rozměním ve školce, protože na výlet jede asi 40 dětí, a my chodíme skoro poslední. Ale ne, učitelky mi sdělila, že všichni rodiče platili tisícovkou, nebo dvoutisícovkou a tak už nemá drobné, zaplatím později.
    Když mou bankovku viděla sestřička u doktora, tak pravila, že posudek mám zadarmo, protože nemá na vrácení. OK, to potěšilo, přinesu jí ořechy, až tam příště půjdu.
    A ve škole samozřejmě taky neměli na vrácení, též všichni rodiče čerstvě vybírali z bankomatu, takže taky platím později.
    Ušetřila jsem 700 Kč za posudek a odložila platby za cca 1200 na neurčito. Připadám si trochu jak ve filmu Milionová bankovka. Ty jo, tak si nejsem v dnešní době schopnej založit účet a chci hotovost, taky by bylo dobrý se na to nějak připravit, nebo ne?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Luboš Pospíšil v Balbínově poetické hospůdce byl mimořádnej. Znám ho před větším publikem a s kapelou, užiju si to i s tancem, ale tahle intimita v malým prostoru a on jen s doprovodem druhé kytary, to byl daleko silnější prožitek hudebně i lidsky. V civilu je to pán, na kterém je už tu a tam patrná určitá křehkost, a tvl když začne hrát a zpívat, je to furt totální enerdžajzr, chlap se sílou, citlivostí a moudrostí. A oči má laskavý a plný života. (Ještě že nehrál Pověst o zrození kosa, to by mi asi tekly slzy jak starý kurvě.)
    N_I
    N_I --- ---
    pochvala za dental hyg, dva roky jsem tam nebyl a prej dobrý,
    navíc och ta slečna, jak byla milá a vůbec och,
    NEI
    NEI --- ---
    Občas reaguje můj telefon na pokyny pro google home, ačkoliv není připojený k domácnosti.
    Teď jsem třeba řekla aby Google home všechno vypnul a telefon má o mně starost.
    "Hey Google, everything off."

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    C’est comme ça que ça se passe sur la route #tesla #electriccar #memes #humour #teslamodel3
    https://www.youtube.com/shorts/TDaYX3kdXx8
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: jestli tě k tomu pan učitel vůbec pustí ☺️
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Do want

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dnes se ve škole budu učit parkovat. :D

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HONZA09: jsi mi pripomnel neco co jsem udelal pred par lety :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pobavilo mě to zejména proto, že jsem přežila celou jednu finskou zimu, pěkně od září do dubna :)

VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Dnes pobavila Ikea

DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICOLLETTE: no to jim spíš naopak rád naposled zaplatím za lupen.. Thanks for all the fishes, boys!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    HOWKING: daroval to jako příkladný křesťan na opravu kostelů. Ale dobrý příklad to není..... gamblit se nemá 🙂
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LUSINDA: Takže vyhrál tři své měsíční platy? Ten to fakt potřeboval. A ti co žijou z ruky do huby a modlí se aby vyhráli a aspoň zaplatili své exekuce, ti si neškrtnou. Boží spravedlnost...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Bejt na guestlistu asi na poslední koncert J.A.R.
    Díky!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    LUSINDA: Jaká jsou boží přikázání dle Bible?
    Tady je „Desatero“ podle Bible (Ex 20,2–17 a Dt 5,6–21), stručně a srozumitelně:
    Nebudeš mít jiného boha přede mnou.
    Neuděláš si modlu a nebudeš se jí klanět.
    Nezneužiješ jména Hospodina, svého Boha.
    Pamatuj na den odpočinku a světíš jej.
    Cti otce svého i matku svou.
    Nezabiješ.
    Nesesmilníš.
    Nepokradeš.
    Nevydáš proti bližnímu křivé svědectví.
    Nebudeš dychtit (požadovat) po tom, co patří bližnímu – jeho domu, manželce, majetku atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam