• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CROSS: U nás jednou dotazník dopadl tak špatně (zvláště otázky směřované na nejvrchnějšího vrchního), že se nejvrchnější vrchní ten rok rozhodl výsledky vůbec nezveřejnit.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Největší zábava tady s těma dotazníkama je zveřejňování výsledků během tzv. town hall, all staff, all hands nebo podobnýho meetingu. Zatim největší perla padla tuším před dvěma lety, kdy country manager (to je vlastně zemský ředitel, teď mě to napadlo) zachmuřeně sdělil, že jsme to vyplnili blbě, a proto jsou výsledky tak špatný. (Myslim, že jsme v celkovém skóre byli snad předposlední z asi 70 zemí, kde má naše korporace pobočky, předstihli jsme tuším Albánii.) Doplnil to postřehem, že dotazník spokojenosti zaměstnanců neni k tomu, aby si zaměstnanci stěžovali; že kdo je nespokojenej, má to přece přijít říct jemu.

Tomu se smějeme dodneška.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jak me kdysi upozornil kolega, že jsem nedokončila vyplňování dotazníku a jestli bych ho mohla laskavě vyplnit. Já se podivila, že ten dotazník měl být anonymní, tak jak může vědět, jestli jsem ho vyplnila, nevyplnila nebo vyplnila jen částečně.
    Nějak se ho to dotklo a poslal mě do prdele, že to teda vyplňovat nemám, když mám potřebu prudit.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: "This is a gentle reminder..."
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Na druhou stranu mi to stejně může bejt jedno, od ledna fárám jinde.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: No, co myslíš, že mi asi dneska přišlo?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: A když ho nevyplníš, přijde ti upozornění "ještě jste nevyplnil anonymní dotazník".
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: inkognitovolečau!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    "Anonymní" employee barometr dotazník, kde ovšem každej zaměstnanec dostane individuální, unikátní link. Lol. Vysete si voko, debžoti.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    nápad, choreografie, oba protagonisté, no dostalo mě to... (Ten barevný konec už bych já spíš ubrala, pro mne je zbytečným zdůrazněním toho, co by bylo evidentní i bez barev a za mne možná i silnější, ale tisíc lidí tisíc vkusů, že jo)
    HALLELUJAH - A Circus X Film [Love, Hate & Religion]
    https://www.youtube.com/watch?v=KDgA2sxQIn8&list=FLnPI1MEtnsKQn8LGd8Lmguw&index=3
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Že už to přišlo. Nos v knize za 3, 2, 1...

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Včera a dnes jsem u ovcí měla děti z místní školky. Poučena z historie vždycky začínám otázkou, jaká mají nebo chtějí mít zvířata, abych se to nedozvídala postupně v půlce každé třetí věty. Včera jedna holčička nadšeně hlásila, že mají doma husu…
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Super, to se mozna jeste jako retuser uzivim 🙃
    ZRK
    ZRK --- ---
    R_U_SIRIOUS: A představ si, že jsi úplně vedle. Jedná se jednak o oficiální věc, o které jinak ta ai ví všechno. Včetně přesného vzhledu. No a taky jsme dodali fotografie. A nemakám na tom sama. Je nás víc a přesto se nedaří…
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    MLIKARNA: Moje první “lego” byla Cheva 8 čerpací stanice. Překvapivě je stále v prodeji.
    NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA: No tak si koupím v obchodě nějakou blbost a při tom rozměním?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NEI: A tak zas když už k tomu bankomatu jdeš, tak si chceš vybrat víc, že jo, abys k němu zas nějakou dobu nemusela. A platit tisícovkou nebo dvoutisícovkou částku kolem 600,- Kč není podle mne zas taková bláhovost:-)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MAR_TINA:
    MARASAN: Basic 545 a brácha má Castle 6077

Nejlepší lega ❤️
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MLIKARNA: jaky? moje bylo basic 733, fantasticky.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ZRK

Chtít po AI, aby vykreslila obrázek odpovídající realitě, na základě dat, která jsme posbírali z obrázků, které nosíme v hlavě a odkládáme na úložiště.

Představte si to, to už je skoro jako ten obrázek ostrova uprostřed jezera, kde leží jezero, uprostřed kterého leží ostrov...

Tomu se říká "realita". :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam