• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORDPEET: to buď rád, že někdo aktivní nezavolal fízly ;-)
    Skryté nošení zbraně platí i pro makety
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Moje máma si chce se mnou taky fotit selfíčka. Taky ji je 60+ :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: navic kdyz jim je 60+
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Já zcela nechápu i takové ty akce, kdy někdo zahlásí "dáme selfie" a pět až deset lidí se scukne, vyzubí a zírá upřeně na napřažený mobil, následně se zkontroluje výsledek a celá operace se provede ještě pětkrát. A za další čtvrt hodiny zas.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: no ono vytvareni selficek u kohokliv doma, kde je pozadim hostiteluv domov a lepeni na fb je hit samo o sobe...
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    LORD_DE_SEIS: Netušim, viděl jsem brzo ráno, ale zaky by mě to zajímalo :)
    Zbytek dne jsme trávili v Unhošti. Tam mě to taky těšilo, tak přidám...

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORDPEET: jak se to asi líbilo těm pravoslavnejm pánbíčkáŕům, co to tam každou neděli dopoledne kompletně zablokujou
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Naše nová tram zastávka Albertov :)

LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    SALVATOR: no jako jo :) ale na nyxu jsem nějaký pátek a prostě se to cestou nějak pokazilo. Shit happens :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Omylem :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUCKYMARY: Jako musim říct, že co od tebe tak na nyxu občas čtu, tak tvůj nick je teda hodně slušná ironie.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: muj tata spi pravidelne. A jeho partnerka to jeste nejak omylem nafoti, kdyz si dela selficka a cpe to na facebook
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Po dnešním pekelném dnu, kdy stále jen řval a nemohla jsem se najíst, napít a vlastně vůbec nic; konečně usnul. Když jsem ho přišla přikrýt, otevřel oči, podíval se na mě a usmál se. Jsem za to šťastná
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HONZA09: náhodou je to celkom pekná prechádzka :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    taky spim u tchana po jidle na gauci. je to bezvadny.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZANKAZU: Tak jí to přesně takhle napiš, ne? hele já vím, že už je to promlčené, ale kdyby se mi vrátil ten Hobit co jsem ti před léty půjčila, udělalo by mi to radost.
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    ANA: to je úžasnej nález! K týhle knize mám podobnej vztah. Akorát jsem ji asi před 20 lety půjčila kamarádce, asi je to promlčený a je mi blbý si o ní teď říct. A sere mě to :/
    JON
    JON --- ---
    87HIGHFLYER: Ja to delam porad. Na navsteve u mamy i byvam vyslovne vybidnut, at si na chvili schrupnu - a je to total parada.
    Fotrik si takhle pri rodinnych seslostech pospi i dnes.
    U zeny rodicu mi je to trosicku blby, ale delam to stejne a nikdo to nekomentuje.
    Bejvalka strasne nesnasela, kdyz jsem to delal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam