• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    ANA: to je úžasnej nález! K týhle knize mám podobnej vztah. Akorát jsem ji asi před 20 lety půjčila kamarádce, asi je to promlčený a je mi blbý si o ní teď říct. A sere mě to :/
    JON
    JON --- ---
    87HIGHFLYER: Ja to delam porad. Na navsteve u mamy i byvam vyslovne vybidnut, at si na chvili schrupnu - a je to total parada.
    Fotrik si takhle pri rodinnych seslostech pospi i dnes.
    U zeny rodicu mi je to trosicku blby, ale delam to stejne a nikdo to nekomentuje.
    Bejvalka strasne nesnasela, kdyz jsem to delal.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    87HIGHFLYER: Táta to taky vždycky zalomil po obědě u babičky. Já s tím taky nemám problém na návštěvě u svých rodičů. U manzelcinych by mi to přišlo divny.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    NICOLLETTE: to právě vůbec, u nás se moc nepilo, rozhodně ne odpoledne. Neridic si třeba dal jedno pivo ale to je tak všechno. Děda vypil pravidelně 2 piva v hospodě v pátek u mariáše, jinak nepil vůbec co jsem ho znal. Spíš to bylo z přežrání. Oběd kafe šlofík
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    87HIGHFLYER: haha no já mám pocit, že v 90s se na těch rodinných sešlostech víc otevřeně chlemtalo. Jakože u nás se normálně nepilo, ale jakmile byla návštěva/oslava, tak se na stole vyrojilo 10 různých lahví, což je na těch fotkách taky, a strejcové a dědové si dali každej svejch poctivejch 20min chrápání, a pak zase byli fresh.

Teď si vůbec nedovedu představit, že bychom takovou společnost měli doma a navíc třeba kolem malých dětí. Je to takový IMHO mentální skanzen minulosti.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    87HIGHFLYER: Jo, můj ujec to takhle občas někde zalomí.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Koukam na nejaky 20 let stary fotky z jedny navstevy u bratrance. Rozesmalo me, jak deda i strejda to tam normalne odpoledne zalomej a chrapou v sede na gauci. Rodinna konverzace je asi moc nezajimala. Vim ze to u nas bylo bezny ale...je to bezny i jinde? Ze se prijdes na navstevu vyspat?:D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAN_SPRCHA: Ty jo, tohle mám, akorát se v knize píše rok 1978.
    A dotáhl mi ho kdysi kamarád z knihobudky. Má trošičku pošramocený přebal, ale jinak je v pohodě.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANA: jéé, tohle vydání mám. A nedám nikomu, žádný antikvariát ho nečeká :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TRISSIE: :D
    Za mě velmi důstojná tečka, příjemně zlověstná kraťoučká povídka:))
    https://m.fanfiction.net/s/6115555/1/The-Way-Is-Shut
    ANA
    ANA --- ---
    PAN_SPRCHA: Jojo, vim prave. To se tomuhle kousku ale nestane. :) Snad mi bude pomocnikem v obraceni dalsich malych dusi na tolkienovskou viru. :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ANA: to první české vydání se prodává za docela slušnou cenu.....

Hobit aneb cesta tam a zase zpátky (1979) | EKVARIAT
    https://www.ekvariat.cz/hobit-aneb-cesta-tam-a-zase-zpatky--1979/?gad_source=1&gad_campaignid=22803453822&gbraid=0AAAAAodJfN15CosEPlGKqs7HPpfmTxMrf
    ANA
    ANA --- ---
    Pri ceste na ne uplne prijemne vysetreni jsem potkala knihobudku a v ni me cekal tento poklad v perfektnim stavu. Uplne mi vyhrkla slza. Pominu ze to je pomerne vzacny vytisk - prvni ceske vydani, ale hlavne presne tato verze me uvedla do Tolkiena nekdy v prepuberte, kdyz tata vyhmatl spravny cas a podstrcil mi to. Svuj vytisk si strezi jak oko v hlave a ja si to za ty penize v antikvariatech ne a ne koupit. A pak najednou vykoukne nekde v sidlistnich padousich, zrovna v ten spravny okamzik. Az mi bylo blby si takovou krasu zadarmo vzit, ale pak jsem si, bez falesny skromnosti, rekla ze u me ji bude nejlip. A bude!

VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Dnes po asi 12 letech a aspoň 15 kilech, ehm, na lezecké stěně. A překvapivě mi to docela šlo, sice jsem lezla nejjednodušší cesty a zitra nezvednu ruce, ale ten lezeckej pocit znovu naskočil. A navíc jsem asi udělala i dojem na spolulezce, co by to do mě moc neřekli :-)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    No, usnula jsem se sluchatkem a nemohla ho najit. Cely odpoledne patraci akce jak svina. Sluchatko vybity, takze telefon v mistnim hledani nic nenasel. No jeste, ze mi doslo, ze poslednich par dni spotrebovavam dost kapesniku, a ze jsem
    ho mohla vyhodit z kapsy i se sluchatkem. Jeste, ze mi to tak pali! Hrabala jsem se 5 minut v kosi a sluchatko mam, to by byl hodne drahej spas. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEADSLUT: ja chci taky vedet, co se stalo se Severni Koreou!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Těší tak trochu masochisticky. Velmi pečlivě se vyhýbám hororům a fakt mě nezajímaj zombies. Ale uplně neskutečně mě bavila World War Z a považovala jsem ji za skvělou politologickou a socio-kulturní studii. (knihu. Ten film je imho totální mrdka a zabil všechno, co na tý knize je zajímavý). Sice mě ta knížka děsila natolik, že když jsem ji četla, občas jsem večer šoupala nábytkem, abych zabarikádovala dveře (horory FAKT nedávám), a musela jsem ji nakonec rozdat, protože kdykoli jsem ji jen měla doma, i když zašouplou do rohu knihovničky a neotevřenou, vracely se mi zombifikovaný noční můry... Ale prostě mi přišla skvělá. A už dobře deset let mě čas od času napadne, what the fuck happened to North Korea. A kamarád mi právě poslal fan fiction, která prej je skvěle napsaná a otázku Severní Koreje dost hezky zodpovídá. Asi se poseru strachy, ale kurva mně se tak uleví, když na tohle dostanu nějakou uvěřitelnou odpověď a budu si to moct mentálně odškrtnout :D Asi jsem ochotná zaplatit pár týdny zombie nočních můr, prostě to potřebuju vědět :D
    NEI
    NEI --- ---
    WEWERKA: Tohle je hodně psycho i na mě a to už je co říct. :))
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Mati si nahrava turecky telenovely a pak si je prehrava zrychlene. Zni to jako smoulove.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam