• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Před mnoha a mnoha lety jsem je zrušila. Rozhodnutí, které mě těší dodnes :)
    I kdybych je slavila, odmítala bych stres a nátlak a udělala bych si to s někým hezké, ač teda nepříliš nazdobené a s minimem dárků a až by přišel ten čas :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: taky si Vanoce uzivas bez stresu a idealne az ve vanocni cas, nebo mas Vanoce u zadku?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: Kromě mě teda.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HEJSEK23: ted trochu jo. Mam se priste pripomenout v zari,at s tim taky muzete zacit?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    GIRAFFKA: cítíš jak ti všichni závidíme?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    GIRAFFKA: ze se nestydis, fuj 😁
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MAR_TINA: neni to z poteseni nad organizaci/vyzdobou/vanocnima cicovinama. Je to sebezachovne reseni z nouze a stresu, kdy nekupuju ze zoufalstvi veci za nasobek planovany ceny a netlacim se s lidma v obchodech a financni vydaje mam rozlozeny do useku od zari do prosince. Ale letos jsem trhla svuj rekord, no.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIRAFFKA: jsi zrůda :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Az na poslednich par drobnosti, ktery uz mam stejne vymysleny a veci typu nalozeny syr a pomerancova marmelada, mam letos vanocni darky hotovy. Yesss.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    NELLAS: Taky mě to už mockrát napadlo, ale vlarně ani bych neřekl, když se nad tim pořádně zamyslim ;)
    Nebo nevim o tom, že by se něco takového někdy stalo a cosplay už je tu hodně dlouho ;)
    Určitě se najdou cajti co by prudili i cosplayery, ale jako všechno je to prostě o lidech...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORDPEET: To je docela dobrý tip pro potenciální teroristy...
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jasný vim :)
    Ale u cosplaye jsou shovívavý. Jako obyč airsofťáka mě za to prudily, v kostýmu na mě akorát mávaj i se se mnou ještě fotili ;D
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Nyxí Pravda & láska
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORDPEET: to buď rád, že někdo aktivní nezavolal fízly ;-)
    Skryté nošení zbraně platí i pro makety
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Moje máma si chce se mnou taky fotit selfíčka. Taky ji je 60+ :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: navic kdyz jim je 60+
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Já zcela nechápu i takové ty akce, kdy někdo zahlásí "dáme selfie" a pět až deset lidí se scukne, vyzubí a zírá upřeně na napřažený mobil, následně se zkontroluje výsledek a celá operace se provede ještě pětkrát. A za další čtvrt hodiny zas.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: no ono vytvareni selficek u kohokliv doma, kde je pozadim hostiteluv domov a lepeni na fb je hit samo o sobe...
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    LORD_DE_SEIS: Netušim, viděl jsem brzo ráno, ale zaky by mě to zajímalo :)
    Zbytek dne jsme trávili v Unhošti. Tam mě to taky těšilo, tak přidám...

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORDPEET: jak se to asi líbilo těm pravoslavnejm pánbíčkáŕům, co to tam každou neděli dopoledne kompletně zablokujou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam