pobavilo.
Pred necelym rokem jsem si za pul ledviny nechaval revidovat hodinky - mam je rad a minimalne jednou za pet let bych jim to mel doprat. Prisly jako novy, znackovy hodinarstvi mi je predavalo jako korunovacni klenoty a rozesli jsme se s tim, ze se nejakou dobu neuvidime.
Asi pred tydnem jsem si vsiml, ze pri pouziti chronografu (stopek) a jeho opetovnem vynulovani mi rucicka ktera meri hodiny neskoci presne na nulu, ale zustane stat asi o milimetr vedle. Coz by se nemelo dit, ze ano. Takze jsem pres veskery odpor ktery chovam k navstevam mesta vyrazil do zmineneho hodinarstvi, abych jim poskytl prilezitost uvest to zase do poradku.
To hodinarstvi funguje tak, ze maji jednoho zamestnance - vzezrenim pusobi jako gorila z nejakyho klubu ktery navlikli oblek a bily rukavice - jehoz jedina pracovni napln je, ze stoji nehnute zevnitr prede dverma a kdyz zmerci nekoho, kdo se chysta vstoupit, tak mu ty dvere otevre. Tak to teda bylo pokazdy doposud, az do minuly soboty. Vyrazil jsem do mesta na motorce, takze jsem se pred tema dverma objevil prislusne vystrojenej, s trickem Spaceship Nostromo - building better worlds a cernou Perfecto kozenou bundou. Dvernik mi otevrel, prejel me pohledem a sdelil mi, ze pravdepodobne nikdo z personalu zrovna na me nema cas. Coz me opravdu uprimne rozesmalo: zeptal jsem se ho, co presne se mi snazi sdelit, jestli se mi snazi naznacit ze jako mam stat pred tema zavrenejma dverma az se nekdo uraci me prijmout, nebo co presne to ma znamenat. Nez mi stacil odpovedet tak s mohutnym mavanim rukama priklusal manager a strasne se omlouval, ze samozrejme nekdo okamzite prijde a jestli bych si pral kafe nebo co by pro me mohli udelat :-)
Je to pravda odveka, saty delaj cloveka ;-)