• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: proc by ses mi mel za neco omlouvat, neco nevedet urcite neni pro neco takovyho duvod. Me jen prislo legracni to s tou zasivarnou, hur by sis pro neco takovyho vybral snad jen u tech grenadyru :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    další kletba školní jídelny zlomena - můj muž, který odjakživa nesnáší zelené fazolky, seznal, že zelené fazolky (uvařené, zchlazené, orestované na olivovém oleji se spoustou česneku a přiměřeným množstvím čerstvě mletého pepře) mohou být vlastně fakt dobré :-)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    MELDA: cheaty z Vice City ve Skyrimu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ten vlevo nosí lidi, když k vám přicházejí na návštěvu, ten vpravo si berou, když odcházejí.
    Mně stačí pro pobavení velmi málo.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: promin, vubec tomu nerozumim, nechtel jsem Helvítským milicím upirat jakoukoliv zasluhu na stabilite vaseho vselidove demokratickeho zrizeni:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: mno, rikat armade domobrana jako nic netusici laik samozrejme muzes, na co jsou pruzkumnici bych ti doporucoval treba google. Jen takova napoveda: nejtvrdsi vycvik maj specialni jednotky („ist es ein Mensch? Ist es ein Tier? Es ist ein Grenadier! :) a hned po nich Aufklärer. Ony tady jsou celkem hory, no ;)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: to zas mate vsecko obracene vid, k cemu jsou domobrane pruzkumnici? nejspis nejaka zasivarna pro vyvolene, ze!?:))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Syn myho kolegy kterymu patri nase kancelar rukuje na vojnu na pripravnej kurz rekrutu k pruzkumnikum. A jeho velitel bude muj syn ;-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BOBESH: to mi posílají mailem a vždycky mě vyhodí z průzkumu, že jsem vlastně moc stará :-))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    volala nejaka baba prej pruzkum jak lidi poslouchaj radio nebo co :)) rikam na jak dlouho to bude? prej 10 minut! no tak to cau, tak dlouho si nechci povidat! :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    taky mam jeden k tematu :-)

CROSS
    CROSS --- ---
    z newsletteru:
    Pope Leo XIV revealed on Friday that he uses a different Wordle starting word each day, a strategy one can only recommend if you have a direct line to God.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Koupil jsem si před týdnem hru Detroit become Human. Hrál jsem to pod dvě hodiny a i když to vlastně nebylo špatné, tak mě herní mechaniky, které byly strašně pomalé docela obtěžovaly. Všechno strašně dlouho trvalo. Tak jsem se rozhodl to vrátit.
    Ale když jsem to vrátil a prošlo to, tak mě furt hryzalo svědomí, že to nebylo tak špatné a že jsem možná udělal chybu.
    No a teď koukám na slevy na Steamu a ze 40 Eur je 8 Eur. Tak jsem si to koupil znova. A mám fakt radost. Kdybych to nevrátil, tak mě to fakt dost sere :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Potkala jsem jezevčí stopy.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Maličký mě dnes potěšil. Už tři týdny se daří, že sní obědu masozeleninový příkrm, a dnes jsem se odvážila mu sama uvařit. Moc mu chutnalo a dokonce zvládl i malé kousky brambor. Po roce a půl kaší s banánem čtyřikrát denně je to pro mě s Damíkem obrovský úspěch. (Stálo to spoustu nervů, slz, přemlouvání, prošení, pár kopanců, modřin a jeden kopanec do oka). Ale kurňa jo! Snad nenastane regrese a příští rok se mi podaří, aby se naučil kousat a jíst normální jídlo, nemixované.. To by bylo fakt úžasné
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska mě velmi potěšilo, že jsem na louce našel klíče od auta, které jsem tam přesně před třemi týdny ztratil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ráno jsem si pořádně postála v kolonách (vony v nich totiž stojí i autobusy), což mě teda nepotěšilo.
    Ale píšu kolegovi, že budu mít zpoždění, a autocorrect zase zaúřadoval. Původně zamýšlené "on my way, dorazim pozdeji" opravil na "on my Wayne, dorazím později".

odchyceno na poslední chvíli, to by se asi blbě vysvětlovalo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam