• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Navíc ta termo barva opravdu nějaký ten stupeň teploty povrchu přidá, takže se to tím vyřešit může.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: jenže barvu koupíš v OBi, natřeš, pracuje a ty máš dost času na řešení teploty, což kolikrát je třeba zateplení domu, který těžko uděláš přes víkend.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MAR_TINA: ono je to presne naopak: kdyz odstranis problem nizky povrchovy teploty, tak nemusis vydavat penize za „chytre barvy“.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: tady u nás v křovákově máme chytré barvy s chytrou houbou, která postupně sežere plísně. Taková malá biologická zbraň.
    Ale taky se musí odstranit tepelné mosty.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ENDER: barvou se plisen bohuzel vyresit neda.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Potreboval jsem doma natrit specialni barvou zed, aby mi přestala plesnivet a kdyz jsem odsunul skrin, zjistil jsem, ze je plesnivy zadni sololit. Nakonec to skoncilo rozebranim 4 skrini, nakupu novych sololitovych zad, natreni dalsich zdi, natreni sololitu, slozeni skrini (vsechno se muselo vystehovat a znovu nastehovat).
    Vsechno jsem to musel zvladnout za vikend, dnes uz jedu na sluzebku.
    Vcera ve 4 jsem to vsechno dodelal a nejvetsi oceneni bylo: vzdyt to tu vypada jak predtim!

Za skrinema je nove natrena zed, sololit nalakovanej a skrine jsou asi 5 cm od zdi, takze by se to uz snad
    nemelo stat...

Asi jeste koupim chemicky vysousece a dam je do skrini...

Uz teda zbyva natrit okoli okna tou termo barvou, ale to uz je prace tak na 2 hodiny a uz se snad plisen v loznici neobjevi.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Pochvala od studenta: "Na to, že sem si šel jen pro body za účast, to byla dobrá přednáška." :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Sice jsem nedostala moznost se vyjadrit, ale dost me potesilo, jak cumel, kdyz mu Jeanne rekla, ze to tak proste je a ze to delat musi, je to jeho povinnost, stejne jako moje pravo
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako nevim, skoly nemam ale...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANTICLOVEK: táta jezdí každou zimu nebo dvakrát, vždy si nějakou pracovní záminku najde.
    Příští rok mě musí vzít s sebou
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    MAR_TINA: v Namibii jsem byl před cca 15 lety a pořád musím říct, že to byl top zážitek vůbec:) skvělá volba!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Rodiče, kteří byli na dovolené v Namibii, čekají na letišti v Etiopii na let do Vídně a přejí si, aby ta sopka soptila, aby to viděli - život pokračuje i v 70 :))))
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vytříbený styl: "American science fiction romantic action horror film"
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Děkuju.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Promiň, mě to fakt jen neškodně pobavilo, tak sem se chtěl podělit. Smáznu to.
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Opraveno, mohls mi to napsat do pošty kolego. ;-)

Asi jsi tak trochu zaregistroval, že na tom teď nejsem psychicky úplně nejlépe.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Muzete odhadnout, kdy pristaneme?
    Nejdriv tak za dve hodiny..
    Nemuzete to odhadnout driv?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Vcerejsi EOST v Akropoli. Bylo to magicke, snove, jedinecne nadherne. Diky, tak zas za rok.
    A taky to, ze se mi jeste podarilo pujcit lyze pro dceru na jeji prvni Alpy. Na jarni prazdniny uz to bylo nezridka vsechno zarezervovany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam