• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AXTHEB: nemuze.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Navíc ta termo barva opravdu nějaký ten stupeň teploty povrchu přidá, takže se to tím vyřešit může.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: jenže barvu koupíš v OBi, natřeš, pracuje a ty máš dost času na řešení teploty, což kolikrát je třeba zateplení domu, který těžko uděláš přes víkend.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MAR_TINA: ono je to presne naopak: kdyz odstranis problem nizky povrchovy teploty, tak nemusis vydavat penize za „chytre barvy“.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLOWUP: tady u nás v křovákově máme chytré barvy s chytrou houbou, která postupně sežere plísně. Taková malá biologická zbraň.
    Ale taky se musí odstranit tepelné mosty.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ENDER: barvou se plisen bohuzel vyresit neda.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Potreboval jsem doma natrit specialni barvou zed, aby mi přestala plesnivet a kdyz jsem odsunul skrin, zjistil jsem, ze je plesnivy zadni sololit. Nakonec to skoncilo rozebranim 4 skrini, nakupu novych sololitovych zad, natreni dalsich zdi, natreni sololitu, slozeni skrini (vsechno se muselo vystehovat a znovu nastehovat).
    Vsechno jsem to musel zvladnout za vikend, dnes uz jedu na sluzebku.
    Vcera ve 4 jsem to vsechno dodelal a nejvetsi oceneni bylo: vzdyt to tu vypada jak predtim!

Za skrinema je nove natrena zed, sololit nalakovanej a skrine jsou asi 5 cm od zdi, takze by se to uz snad
    nemelo stat...

Asi jeste koupim chemicky vysousece a dam je do skrini...

Uz teda zbyva natrit okoli okna tou termo barvou, ale to uz je prace tak na 2 hodiny a uz se snad plisen v loznici neobjevi.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Pochvala od studenta: "Na to, že sem si šel jen pro body za účast, to byla dobrá přednáška." :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Sice jsem nedostala moznost se vyjadrit, ale dost me potesilo, jak cumel, kdyz mu Jeanne rekla, ze to tak proste je a ze to delat musi, je to jeho povinnost, stejne jako moje pravo
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako nevim, skoly nemam ale...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANTICLOVEK: táta jezdí každou zimu nebo dvakrát, vždy si nějakou pracovní záminku najde.
    Příští rok mě musí vzít s sebou
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    MAR_TINA: v Namibii jsem byl před cca 15 lety a pořád musím říct, že to byl top zážitek vůbec:) skvělá volba!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Rodiče, kteří byli na dovolené v Namibii, čekají na letišti v Etiopii na let do Vídně a přejí si, aby ta sopka soptila, aby to viděli - život pokračuje i v 70 :))))
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vytříbený styl: "American science fiction romantic action horror film"
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Děkuju.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Promiň, mě to fakt jen neškodně pobavilo, tak sem se chtěl podělit. Smáznu to.
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Opraveno, mohls mi to napsat do pošty kolego. ;-)

Asi jsi tak trochu zaregistroval, že na tom teď nejsem psychicky úplně nejlépe.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Muzete odhadnout, kdy pristaneme?
    Nejdriv tak za dve hodiny..
    Nemuzete to odhadnout driv?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Vcerejsi EOST v Akropoli. Bylo to magicke, snove, jedinecne nadherne. Diky, tak zas za rok.
    A taky to, ze se mi jeste podarilo pujcit lyze pro dceru na jeji prvni Alpy. Na jarni prazdniny uz to bylo nezridka vsechno zarezervovany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam