• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ATUARFIK: jeden kolega mi ukazoval obrázky svého dítěte (šestiletého), který ve svém věku kreslí obrázky z oblíbených bitev druhé světové války.... 😅 Ty děti jsou v současnosti nějaké vyspělejší.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    4. Xavier Baumaxa (29. 10. 2025, Praha)
    https://www.youtube.com/watch?v=zjS4CL2Vj4A

Miluju Xaviho, tak me vcera potesilo tohle, i kdyz chapu ze tenhle humor neni pro kazdeho a mnohdy to ani neni smesne, ale to me na tom taky bavi:]
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HONZA09: Vy se smějete, ale mezitím u nás doma...

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    TOXICMAN: cau mladiku,nezajdem na kafe, kdyz jsme ocividne stejnej rocnik?:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No, já používám Spotify vlastnosti jen na pouštění písniček pro malou na usnutí , takže mi je 80.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MART1NKA: synovi (14) 50:-)))
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MART1NKA: podobně, 22 :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MART1NKA: Ehm, mně je 77 :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Z letneho toaletaku s plazou a rybickami idem rovno na vianocny s Bobom a Bobkom.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mna pobavilo spotify dneska.
    Vraj mam 20, tak dik :D

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Dala jsem babičce k osmdesátinám lístky do divadla. Včera jsme tam nakonec fakt byly, ikdyž se situace porůznu komplikovala. A bylo to skvělé! Babička si to moc užila. A já taky, po dvou letech jsem byla večer někde ve společnosti. A měla jsem krásné šaty :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Studentka začátečnice během hry chtěla popsat, co se slaví na Velikonoce, a nakonec si poradila: " We celebrate Jesus restart" :))
    (a řešit mezi všema těma důdlajdá a hysterií z cukroví barvení vajíček a králíčky mě taky potěšilo)
    IF_
    IF_ --- ---
    Loni ještě psali, ať cukroví obstarají maminky. Mírný pokrok v mezích zákoba vítám.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    diskuse k článku https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-v-litvinove-dostal-misto-sexu-tyci-po-hlave-40551764

Lukáš Kavale
    Sledovat
    Před 16 hodinami
    Tak dostal tyci, no. Doma se mu to bude vysvetlovat urcite lip nez treba kapavka.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    potřebovala jsem dneska, aby mě něco potěšilo, tak jsem poprvý vlezla sem, aby mě potěšilo, že vás něco potěšilo. a potěšilo mě to :)

a já jsem si tak letos na podzim říkala, že bych taky ještě někdy chtěla dostat dárek, kterej jsem si sama nevybrala nebo přímo nekoupila. a dostala jsem už několik ♡
    drobných, promyšlených a perfektních.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vcera jsem dokoupila posledni dva darecky, se kterejma jsem jen cekala na vyplatu. A jak vim, ze uz tohle resit nemusim, tak je to cely nejak snesitelnejsi....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    asi uz na me lezou ty vanoce!
    nasel sem u chodniku tabak, novej zabalenej. nebyla to moje znacka, tak sem ho vzal do metra, kde zevloval nejakej pan houmles. pozdravil sem, optal se zda-li kouri a tabak mu predal! :))
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    MARKYSHA: nevím. Někdo mu poslal peníze a prej to byl podvod, tak to řešila policie a odeslali to zpět. Ale celé to jde mimo mě, těžko říct proč.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam