• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CLAVEN: Je to úplně normální jRPG. Teda normální. Je to jRPG, který není z Japonska. :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Jak jsou ty klauni přesvedceny, že je Antifa “teroristická organizace”. (že to pak papouskujou u nás budoucí ministři, je už věc druhá a smutná)

Bennie Thompson DESTROYS FBI Official on ANTIFA CLAIM: ‘Where Is Antifa Headquartered?'
    https://youtu.be/SyUtQjMFnz0?si=h_-wrMSxk_BDOiC7
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HONZA09: tak ale majú pravdu, dať "best RPG" Clair Obscuru je smiešne (a to hovorím ako niekto, komu sa E33 ľúbila)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    V KCD auditku fanboys hezky kňučí, že jim E33 vyfoukne nezaslouzeně všechny ceny. Přitom KCD2 nemělo ani nominaci za soundtrack. LOL
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Povedla se mi skvělá vánočka. A už je z půlky snězená :)
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Přišel mi vánoční dárek o 11 dní dřív než avizoval přepravce. A taky to šlo přes francouzskou pobočku, takže jsem nemusel nic clít, inu, nechám se překvapit pod stromečkem, jestli mne Indové nepodělali :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: taky mám takový vybraný... Ještě že si to tady na nyxu nepřečte (⁠っ⁠.⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠)⁠っ
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOPRETKA: a ja buudu mit konecne velkej stul, kde bude moct bejt vsechen muj bordel :)
    Keste supliky abude to sokonaly :)
    Vnimavichlapi existujou :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: jo to je hodně fajn pocit , ale já už si musím dávat pozor na pusu, protože pak mám každou kravinu o které se zmíním..))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Poslala jsem mu okaz na stul, kterej by byl velikostne presne pro me a on ho hned zacal resit. No ty vole, to je pocit :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NAVARA: tak to se pomalu loucim s timhle klubem :]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZEBROWSKI: Správce klubu bohužel vidí i ignorované
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: Cyberkokotlik me ma nastesti v DI :] jak je videt milovnici Trumpa jsou takovy klidasove a nic je nerozhodi :]
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ENDER: hlavne nesmis nakupovat hladovy ;]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vcera jsem sel do albertu kvuli vajickum v akci a stalo me to 1400.. Ale zjistil jsem, ze mam rad nas kapesni albert oproti lidlu, protoze jsem za 30 minut venku a koupim i veci, ktery lidl nema..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pobavilo mě, že CYBERKOTLIK je takovej trump-lover, že nesnese ve svém klubu ani repost trumpova oficiálního tweetu.
    dyť ten chlap (Trump, ne C.) je chodící (chodí ještě?) meme, s tím, co produkuje!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tento pejsek co nas vsetkych pomazlil v metre

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Metro B stálo kvůli podezřelému muži s krabicí od bot - Novinky https://share.google/TpZX2lFOSB8mX8Y04
    Provoz na lince metra B byl zastaven kvůli muži, který ve stanici Černý Most vešel do tunelu. Muž měl u sebe krabici, do tunelu s ní vstoupil a ven vyšel už bez ní. Jak se později ukázalo, byly v ní boty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam