• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PAN_SPRCHA: u nás taky. Syn dostal k Vánocům bicí, rok chodil k učiteli a pak to zasekl. Naštěstí se mi podařilo prodat to jen s menší slevou dál ...
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Asi obojí
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ZEBROWSKI: a uz se vi spravna diagnoza? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    NICOLLETTE: Same here <3
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Říkali mi, buď si hodně odvážný, nebo debil :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dva mladí brigádníci z nějakého OC v centru Prahy mi u nás na vlaku nabídli malinový trdelník
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ale vlastně k tématu - fakt mě pobavilo včerejší seznámení se s Kryštofem Klempířem! Drbů není nikdy dost!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NICOLLETTE:
    FINSON:

Tuším, že nejvíc to tehdy semlelo právě Miroslava Chyšku, kterej vstoupil do J.A.R. v 18 letech (!) a pak si různě off and on odskakoval pravidelně do různých odmašťoven, a po prvním albu Illustratosphere, kdy to piko jel Dan asi nejvíc, tak byl na čas nahrazen Jardou Friedlem.

Jako představa, že v 18 letech člověk vejde mezi takovou skupinu intenzivních magorů, to by jeblo asi každýmu.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    FINSON: tak oni jsou primárně fakt skvělý muzikanti. Co tam jede Chyška se Zbořilem a Balcarem, Jelínek a Kaspar a samozřejmě dokonalej Dan, to ani piko nepokřiví :) resp. Naštěstí nepokrivilo
    FINSON
    FINSON --- ---
    HONZA09: Mě to na tomhle dostává, jak i když jsou sjetí a Holý u toho ještě tahá cigáro, tak zpívá naprosto čistě a přesně rytmicky, to ne všichni byť světoví profíci live předvedou. Dana už nekomentuju vůbec 👍
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONZA09: jako tohle kdyby PR alzy poslali pred alza dny akci, tak by si zaslouzili pridat :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    HONZA09: hahaha jak jsou totál vyfoukaný. Pamatuju si tu VHS V deseti letí desetiletím, a to je strašná piko jízda
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ZANKAZU: absolutně nejvíc nejvíc nejvíc sexy. Celoživotní crash na Dana
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    když mi dneska v chatu přistál plakát novýho Knives Out, a že je od včera na netflixu. a po mojí nadšený reakci ještě víc to "já jsem si říkal, že ti to udělá radost" ♡
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    He-Man and the Masters of the Universe™: Dragon Pearl of Destruction
    Eternia’s favorite heroes including He-Man, Teela, Man-At-Arms and more in a two-player, retro-inspired 2D magic-brawler, drawn in beautiful pixel-art and featuring huge, highly-detailed sprites, designed to do justice to Eternia’s favorite peace-keepers.
    Oblíbení hrdinové Eternie včetně He-Mana, Teely, Man-At-Arms a dalších v retro inspirované 2D magické bitvě pro dva hráče, vykreslené v krásném pixelartu s obrovskými, detailními sprity, navrženými tak, aby vzdávali hold oblíbeným mírotvorcům Eternie.

He-Man and the Masters of the Universe™: Dragon Pearl of Destruction on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3749580/HeMan_and_the_Masters_of_the_Universe_Dragon_Pearl_of_Destruction/
    Release Date: To be announced
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam