• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Koupila jsem slaměné české ozdoby na stromeček. Bavím sama sebe......nikdy jsem potřebu mít stromeček neměla. Co člověk neudělá kvůli potomkovi.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    A další do sbírky. Prides of lions, schools of dolphins, reports of photographers.

FINSON
    FINSON --- ---
    GRANTORINO: Z fotky nepoznám velikost, ale jestli jsou to ty menší, tak takhle po čtyřech si je chystají běžci na závody na připíchnutí startovního čísla na triko :-)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Já měla se všema skorotchýněma vždycky asi tak 3x lepší vztah, než s vlastní mámou.

Ale chápu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: úplně je mi líto, že jsme se s tchyní definitivně rozžehnali už před Vánocema (a před hovnama).
    NEI
    NEI --- ---
    87HIGHFLYER: To je ovšem velmi geniální hláška když nebudu vědět jak dál pokračovat ve small talku s mými trapnými divnopříbuznými z matky strany rodiny během svátečních návštěv! :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    87HIGHFLYER: Nejspíš

Spiknutí holčičích hoven (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1281203-spiknuti-holcicich-hoven/prehled/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jdu po ulici a proti mě jdou dvě holky cca 13 let, baví se a jedna říká "já fakt nemám ráda hovna, co ty? Já taky ne". Zbytek diskuze jsem bohužel už neslyšel, ale jsem rád že si aspoň v tomhle tématu rozuměly.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Koupili jsme si s kamarádem letenky do Říma, tak ciao v lednu!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jsem teď našla... myslím, že najít to na ulici a nekupovat v galanterce, je takový správně punkový :)

CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: Aneb „auto z půjčovny” :-]

Mně šlo spíš o to spojení Generace AI.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOWKING: Tady je dobrý poznamenat, že zkratka AI už jeden význam měla, a ten neztratila — adult incontinence.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Everyone complains about GenZ, but GenAI is way more annoying...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: asi mě sereš :)))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MARKYSHA: Do teď mají kluci některé oblíbené historky z minulosti, které chtějí slyšet znovu a znovu a já je vlastně moc rád vyprávím dokola.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ATUARFIK: to je taky okamžik, kdy jim máš dokázat superioritu evropský pracovní kultury tím, že zaklapneš komp vteřinu po skončení pracovní doby a maily ze tří ráno sypeš rovnou do koše!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Včera večer koncert v Unitarii v Annenské ulici v Praze - mladšímu klukovi tam hrál kvartet jeho profesora z konzervatoře (klavír, housle, 2x příčná flétna) celkem šest jeho skladem. Super to bylo. Syn to okomentoval : "Kdybych věděl, že budou ty housle hrát tak dobře, napsal bych to podstatně těžší. Ale ono by mi to asi stejně neprošlo, on mi to pořád vrací, že lidi chtěj poslouchat jenom jednoduchý věci." Jako je fakt, že to umípodstatně víc a líp vyšperkovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam