• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pootevřené dveře do ordinace…
    Lékař: Jste kuřák?
    Pán: No, kuřák. Záleží, co berete jako kuřáka.
    Lékař: Definice pojišťovny říká, že kuřák je kdokoli, kdo měl za posledních dvanáct měsíců cigaretu.
    Pán: Tak to jsem asi kuřák teda, no.
    Lékař: No a kolik kouříte?
    Pán: Krabku denně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    domlouvam si s kamosem obed

rikam: hele ja nemuzu palivy
    kamo: ja vim, ze nemuzes palivy
    rikam: kam dem?
    kamo: Chop Chop Chili

VIDA
    VIDA --- ---
    MARKYSHA: A víš kolik lidí si pobavila? Děkujeme!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že včerejšek byl jeden mozkový error za druhým. Já měla zůstat v posteli, offline a radši vůbec nic nedělat:-)))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KUBIIK: Btw ten Kingsley z toho dua Perrey and Kingsley je ten Gershon Kingsley, kterej složil slavnej Popcorn.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Návod na sváteční kreativní vyžití:

The twelve viruses of Christmas, and how to make your own – out of paper
    https://theconversation.com/the-twelve-viruses-of-christmas-and-how-to-make-your-own-out-of-paper-271008
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KUBIIK: Díky moc! Naprostá bomba!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: Besídky jsou prerekvizita plicních sanatorií, protože tam se ti moribundové pěkně roznášejí.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vánoční trhy v Olomouci jako první v Česku upravují provoz pro osoby s autismem - PR Deník
    https://pr.denik.cz/doporucujeme/vanocni-trhy-v-olomouci-jako-prvni-v-cesku-upravuji-provoz-pro-osoby-s-autismem.html
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Nikdy jsem si nemyslel, že je možné složit hudbu, která je úplně blbá a zároveň nesmírně chytrá. V roce 1966. (pozn. je velmi stereo)

Perrey And Kingsley - The Unidentified Flying Object (Official Audio)
    https://www.youtube.com/watch?v=APnPGigBUYk&list=PL0ILEW7Puee1VmKzMJEiRMz9pcqRbsn2e
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Obě děti od bráchy (4 a 6) po necelym roce v Itálii už mluvěj plynně italsky. Super. Budu jim držet palce, aby to nezapomněly.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PAN_SPRCHA: Tenhle rok mám možnost porovnat, jestli jsou lepší besídky, nebo to plicní sanatorium, co máme doma a... besídky jsou lepší.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    PAN_SPRCHA: je mi to jasný, ten mladší zatím naštěstí besidku neměl....

Každopádně ten starší (4,5) nám dnes řekl, že kdybysme umřeli tak by si nemusel čistit zuby večer! 😁😁😁
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MLIKARNA: jojo......pak dvě děti a všechny kroužky vánoční představení.....a z toho 12 prosincových večerů trávených na nejrůznějších dětských představeních.......ufff. ještě poslední na Štědrý den v poledne a pak už konec
    BOBESH
    BOBESH --- ---

Merry Christmas ya filthy animals!

FINSON
    FINSON --- ---
    GRANTORINO: OK, z galanterky to neznám 😉
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FINSON: menší, je to možné, tohle bylo za rohem od Betlémského náměstí, žádného běžce jsem tam neviděla :) někdy to tak prodávají i v té galanterce...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    První besídka a já pyšný a dojatý otec 🥹
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam zabalenou druhou varku darecku...a od leta, kdy jsem prohlasovala, ze uz letos dorty nedelam, jsem pak delala rovnou tri naraz na svatbu v rijnu a od rijna dalsi tri. Asi uz prestanu rikat "a to je letos posledni!", zacina to bejt trapny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam