• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    PAN_SPRCHA: je mi to jasný, ten mladší zatím naštěstí besidku neměl....

Každopádně ten starší (4,5) nám dnes řekl, že kdybysme umřeli tak by si nemusel čistit zuby večer! 😁😁😁
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MLIKARNA: jojo......pak dvě děti a všechny kroužky vánoční představení.....a z toho 12 prosincových večerů trávených na nejrůznějších dětských představeních.......ufff. ještě poslední na Štědrý den v poledne a pak už konec
    BOBESH
    BOBESH --- ---

Merry Christmas ya filthy animals!

FINSON
    FINSON --- ---
    GRANTORINO: OK, z galanterky to neznám 😉
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FINSON: menší, je to možné, tohle bylo za rohem od Betlémského náměstí, žádného běžce jsem tam neviděla :) někdy to tak prodávají i v té galanterce...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    První besídka a já pyšný a dojatý otec 🥹
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam zabalenou druhou varku darecku...a od leta, kdy jsem prohlasovala, ze uz letos dorty nedelam, jsem pak delala rovnou tri naraz na svatbu v rijnu a od rijna dalsi tri. Asi uz prestanu rikat "a to je letos posledni!", zacina to bejt trapny.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Koupila jsem slaměné české ozdoby na stromeček. Bavím sama sebe......nikdy jsem potřebu mít stromeček neměla. Co člověk neudělá kvůli potomkovi.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    A další do sbírky. Prides of lions, schools of dolphins, reports of photographers.

FINSON
    FINSON --- ---
    GRANTORINO: Z fotky nepoznám velikost, ale jestli jsou to ty menší, tak takhle po čtyřech si je chystají běžci na závody na připíchnutí startovního čísla na triko :-)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    MAR_TINA: Já měla se všema skorotchýněma vždycky asi tak 3x lepší vztah, než s vlastní mámou.

Ale chápu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: úplně je mi líto, že jsme se s tchyní definitivně rozžehnali už před Vánocema (a před hovnama).
    NEI
    NEI --- ---
    87HIGHFLYER: To je ovšem velmi geniální hláška když nebudu vědět jak dál pokračovat ve small talku s mými trapnými divnopříbuznými z matky strany rodiny během svátečních návštěv! :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    87HIGHFLYER: Nejspíš

Spiknutí holčičích hoven (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1281203-spiknuti-holcicich-hoven/prehled/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jdu po ulici a proti mě jdou dvě holky cca 13 let, baví se a jedna říká "já fakt nemám ráda hovna, co ty? Já taky ne". Zbytek diskuze jsem bohužel už neslyšel, ale jsem rád že si aspoň v tomhle tématu rozuměly.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Koupili jsme si s kamarádem letenky do Říma, tak ciao v lednu!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jsem teď našla... myslím, že najít to na ulici a nekupovat v galanterce, je takový správně punkový :)

CROSS
    CROSS --- ---
    BLOWUP: Aneb „auto z půjčovny” :-]

Mně šlo spíš o to spojení Generace AI.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam