• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    BOBESH: ja myslel ze to ma jisty jako s Tysonem:) Ale to uz by bylo asi hodne divne, kdyby vyhral
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jeste tohle :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Miloš Zeman je znám řadou radikálních názorových obratů, které sám ospravedlňuje tím, že pouze „idiot nemění názory“.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RAGNAROK: o tom ale prece nikdo nemluvi. Rikam jen ze nazorove je konzistentni :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    RAGNAROK: jj vzpominam na Sloufuv primer ze Mlhovi staci chleba se sadlem:]
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KOUDY:
    není až tak důležitý co říká/říkal ale co dělal a jakejma kurvama se obklopil
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak uz se dostal i na party! husteeee! peanut is a god!! :)
    https://x.com/SperanzaIntel/status/2002672894065946624?s=20
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ENDER: Zeman se ale takhle vyjadroval uz na zacatku toho konfliktu..Jen to vetsina naroda nejspis zapomnela :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze se bavim nazorovou otockou nekterych ceskych dezolatu v cele s Lihošem... Asi uz jim doslo, ze ten skret z vychodu chce i nas a to, ze mu budeme lezt do prdele nam k nicemu nepomuze, coz uz teda tak vtipny neni...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mne Rohlik dodal cudziu tasku asi niekoho, kto chcel asi robit cheesecake.
    6 xxl zerve, kilo jogurtu, syr, olivy.
    To je este lepsie ako ked som pred 2 rokmi dostala 30 vajec. Diky, nevyhodi sa, urobim kamosom baskicky cheesecake.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Na fb jsem měla v pomalu deset let staré vzpomínce video z Trine 2 s popiskem, že je to skvělá hra. Úplně jsem to vymazala z hlavy a teď mi to muž nainstaloval na Xbox. Je to hra pro dva a další díl vlastně i pro tři. Podobný počin už dlouho hledáme. Jeej, mám zas chvilku co hrát
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dnešní večer s Klou na telefonu. Miluju ji a miluju svůj život a rodinu a všechno. Láska, prostě.
    FINSON
    FINSON --- ---
    K dnešku se mi za rok 2025 podařilo naběhat 2025 km a dalších 2025 km najezdit na kole.
    Až do Štěpána se teď hodlám po zásluze flákat.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Vždycky, když přítel něco provede nebo blbýho řekne, tak nikdy nevím, jestli to dát do "Co mě sere" nebo sem. Šel na firemní vánoční večírek. Najednou telefon z neznámýho čísla: "Znáte xy /přítel/?" Mně se málem zastavilo srdce a pak pán pokračoval, jestli si pro něj nemůžu přijet, že tam přítel leží ožralý. Tak říkám, že to fakt ne, protože jsem v Kladně a bez auta. Pán, že prý o mě básnil a pak se rozbrečel, že jsme se strašně pohádali a pán, že si teda myslel, že jsem z Práhy. Tak mi to vrtalo hlavou, jestli teda nemá jinou, protože my se hádáme málokdy a to ještě ne dneska. Načež mi přijde od přítele, že všechno, co ten chlap řekl, není pravda a že hrozně chtěl moje telefonní číslo, tak mu ho dal. Dneska jsem to s ním ještě řešila a že prej mu nevěřili, že takovou skvělou přítelkyni má, tak jim dal moje číslo. Ty vole, kde jsme? Na základní škole? Vlastně je to ale dost vtipný.
    NEI
    NEI --- ---
    Tahle verze této skladby je moc povedená.
    Její poslech mě uklidňuje.
    TOP 3 SONGS by Hans Zimmer | Cinematic Piano Cover
    https://youtu.be/S8wrs4DkP2U?si=OqYuNkJno5POIkrq
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    pobavila jsem samu sebe chvilkovým pohledem zvenčí: doma slušnej mrdník, mnohé vánoční úkoly dosud netknuty, ovšem mne ovládlo neodbytné nutkání TEĎ HNED vystajlovat kočičí nedávno zabydlenou krabici. Páč mne irituje koukat na lepicí pásku ALZA a tak vůbec celý mi to ňák přišlo jakože MÁLO - vždyť naše kočka je tvor důstojný a veskrze estetický! Takže pomocí útržků různých odstínů režných papírů (co dům dal) vytvářím naší šelmě maskáčové doupě, čímž samozřejmě okolní mrdník ještě zvyšuji. A je mi blaze. Akorát je blbý, že doma nebyl tekutý Herkules, páč s tyčinkou to byl opruz a taky už mi došla. Navadí, nahrubo hotovo, detaily kdyžtak dodatečně a jdu se odměnit kávou s kardamomem. A běda, jestli Kočce neukápne slza.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    takovyto kdyz si po obede jeste v kuchyni deset minut delate caj a pri naslednem projiti bytu zjistite ze jste posledni tvor ktery zustal vzhuru :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme super stromek od https://www.cirka.cz/stromky

Čekala jsem koště s několika pařáty, a máme krásný huňatý smrček. A super jmelí na kládě (to bylo teda na výdejním místě na Praze 6 jediné a poslední, tak pardon, že na vás už nezbyde).
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MARKYSHA: jojo lítačka.... kupón platný od 31.12.25 o 1746 korun levnější než kupón platný od 1.1.2026

Kdyby mi to náhodou neřekl kolega tak si koupím nový kupón normálně po novým roce až zase začnu jezdit do práce.
    SITH
    SITH --- ---
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    NAVARA: však i do kartičky si kupon koupis okamžitě
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARKYSHA: Teda takhle plnit svět dalším plastem, místo toho mít to v telefonu - instalace ihned - a kupony si kupovat elektronicky a okamžitě, ts ts
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Objednala jsem si novou Lítačku a neposlali mi ani "trhni si nohou", už je to nějaký ten pátek, tak tam radši volám. Prý "všechno je v pořádku, dali to do výroby", za deset minut cinkne SMS, že si jí můžu vyzvednout. Náhoda? Nemyslím si.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak a volno až do pátého
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Těší mě, že díky technologiím můžu komunikovat i s česky nemluvícími rodiči. A taky mě těší, že jsou ti lidé uvědomělí a necpou do překladačů a ChatGPT jména svých dětí.

BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dostal jsem sušenku za tankování.
    Tak jsem jel ještě jednou a už žadná nebyla :)))

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Možná je to zinscenovaný, ale mě to i tak dojalo. (Útulkoví psi si vybírají nové páníčky.)

Wenn Hunde aus dem Tierheim ihre neuen Begleiter selbst aussuchen dürfen, ist es sehr herzerwärmend
    https://www.youtube.com/watch?v=C3pETWdAMHo
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pootevřené dveře do ordinace…
    Lékař: Jste kuřák?
    Pán: No, kuřák. Záleží, co berete jako kuřáka.
    Lékař: Definice pojišťovny říká, že kuřák je kdokoli, kdo měl za posledních dvanáct měsíců cigaretu.
    Pán: Tak to jsem asi kuřák teda, no.
    Lékař: No a kolik kouříte?
    Pán: Krabku denně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    domlouvam si s kamosem obed

rikam: hele ja nemuzu palivy
    kamo: ja vim, ze nemuzes palivy
    rikam: kam dem?
    kamo: Chop Chop Chili

VIDA
    VIDA --- ---
    MARKYSHA: A víš kolik lidí si pobavila? Děkujeme!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam