• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Poslední jízda za mnou, a to v tomhle marastu a oslepujícím slunci. Dnes jsem překvapivě byla chválena.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GIRAFFKA: snad neva, ze do posty :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Po cestě z výletu jsem otestoval nový šekly a vytáhl z pangejtu nějakého nebožáka který dostal smyk.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: já dnes na parkovišti u penny viděla dva kluky co si to fakt užívali, ale podle mně měli spešl pneumatiky.. ale než jsem vylezla z auta, abych se zeptala, tak byli fuč..
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Moje stará verze by šla na párty a přijela by v pondělí odpoledne. Moje nová verze jede domů a dá si lasagne a bude se koukat na film u toho usne. A těším se až dopoledne přijede dcera a zajdeme si na něco dobrého.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    POZITRON: ukate!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HEJSEK23: četl jsem "pamlskomet" a dávalo mi to smysl : )
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Promítání filmu Voyager v planetáriu a ještě si vezu domu můj milovanej obří maki set 🤤

dnešek mám rád 😏
    JDAG
    JDAG --- ---
    Americký Národní úřad pro letectví a vesmír (NASA) v tomto týdnu oznámil, že čtyřčlenná posádka mise Crew-11 se předčasně vrátí z Mezinárodní vesmírné stanice (ISS) zpět na Zemi. Důvodem je zdravotní stav jednoho z členů posádky.

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Na pohovoru: "Mezi mé hlavní koníčky patří placení nájemného a mít peníze na potraviny."
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Vyhrali jsme prvni misto na karnevalu za rodinnou masku mimonu. Opet. :) Ma to uspech.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ve Stromovkce je u planetária pamlskomat pro pejsky 😍
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KOUDY: nejen v Holandsku. Dneska jsem bláhově myslel že v našem klackově dojedu na nádr. na kole. Tak ne, ale alespoň jsem se měl o co opírat
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Malý sněží - není to moc, ale aspoň sníh nemizí :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KOUDY: ja se na tech par dni snehu na kole vzdycky tesim:D Ted v tejdnu by se snad mohlo zadarit
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cyklisti to maj ted v holandsku trochu tezsi :))

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam takovou nasrano vdecnou naladu. Jsem vdecna a tesej me kocky, manzel, nas byt, moje infantilni mikina ve velikosti pro kapitana Dema, kamosky, mir, dostatek. Za to, ze i pres tunu sracek, stresu, obav, litosti, pocitu nespravedlnosti a nedoceneni, porad vnimam svuj extremni blahobyt, nadbytek, vztahy. Topim otocenim kolecka, pitna voda mi tece na pozadani ze zdi. Je mi teplo, nemam hlad.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: horší je, že za půl hodiny mám vyrazit na vlak abych v Praze stihl promítání a já si tu balím jnta a Nyxuju 🤦
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Z dálky na mě mává soused. si říkám o co jde?
    přijdu i němu a o on povídá: Ty hulíš, viď?
    trochu vylekaně se ho ptám, jestli je to k nim moc cejtit.
    a on s dobráckým úsměvem říká: nee v pohodě a vytahuje z kapsy docela příjemně velkej pytel a říká: to je pro tebe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam