• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PAN_SPRCHA: u nas frcelo pracuji pouze do vyse sve mzdy. Rikal to s oblibou kolega co vypil dve kafe a po obede sel do hajzlu:D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    POZITRON: kolega na tyhle požadavky vždycky odpovídal do mailu větou "požadovaná činnost přesahuje rámec mého finančního ohodnocení"
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Vykvetl mi zakořeněný odnož sukulentu, který jsem si dovezla minulou středu z ostrova a v sobotu jsem ho zasadila :) Vzala jsem ho právě protože se mi líbily ty květy, žádného poupěte jsem si ale nevšimla, tudíž je to velké překvapení :)

POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jsem na sebe hrda. Chteli po me praci navic, neco, co bych delala vlastne ve volnem case, protoze pocet hodin mam soucasnou naplni zaplnen, tak jsem se na to vysrala a sla jsem bruslit. Rybnicek jsem mela vetsinu casu sama pro sebe a bylo to uplne super. Urcite nebude clovek s radosti vzpominat, jak obvolaval vlastne zdarma vsechny kliniky a ustavy a snazil se zjistit informace, ktere buh vi kdo vubec zna a uz pravdepodobne ani ne ten, kdo zvedne telefon. Toto je moc i na moji mizernou hrdost. :)

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    N_I: taky mě to hodně bavilo! Celkem překvapení
    N_I
    N_I --- ---
    vždy když si vzpomenu na tehle biják

GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    How do you move through the world?

1. catawampus
    2. widdershins
    3. languorously
    4. berserkly

Thx to Piškvor
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Clair Obscur
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Tak jsem to udelala. A namasirovalo mi to egicko nehlede na to, jak to dopadne. Byla by zabava, kdybych se ocitla v situaci, kde si muzu vybirat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    k vánocům jsem dostala tuhle skleničku na víno:

dneska mi ji nejstarší dcera rozbila.
    protože děti, no :-)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Distribuovaný rendering na 2 nodech. První uzel počítá 1. - 45. snímek, druhý uzel počítá 45. - 90. snímek. :-)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Poslední jízda za mnou, a to v tomhle marastu a oslepujícím slunci. Dnes jsem překvapivě byla chválena.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GIRAFFKA: snad neva, ze do posty :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Po cestě z výletu jsem otestoval nový šekly a vytáhl z pangejtu nějakého nebožáka který dostal smyk.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: já dnes na parkovišti u penny viděla dva kluky co si to fakt užívali, ale podle mně měli spešl pneumatiky.. ale než jsem vylezla z auta, abych se zeptala, tak byli fuč..
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Moje stará verze by šla na párty a přijela by v pondělí odpoledne. Moje nová verze jede domů a dá si lasagne a bude se koukat na film u toho usne. A těším se až dopoledne přijede dcera a zajdeme si na něco dobrého.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    POZITRON: ukate!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HEJSEK23: četl jsem "pamlskomet" a dávalo mi to smysl : )
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Promítání filmu Voyager v planetáriu a ještě si vezu domu můj milovanej obří maki set 🤤

dnešek mám rád 😏
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam