• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    D:\===Dočasné====\491915273_1032223032339158_6388276034477682141_n.jpg

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    EZOUN: to je Tyler?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NANTHEI: tu od Jacka Ogdena o technologii výroby máš?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    "It's about two guys who start this amateur boxing league for underprivileged youth and the woman who comes between them.
    But... we twisted it a little bit."

Brad Pitt
    (když se ho v interview ptali na to o čem bude Fight Club, který právě natáčel)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    omg! chtěla jsem knihu o středověkých prstenech, a skoro jsem za ni chtěla dát těch 1300... než jsem ji teď našla online v pdf zdarma ♡

DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Dostala jsem nařízené volno, cool!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Že rozhodnutí o zahájení řízení na zrušení subjektu jsme dle soudu pochopili špatně = tudíž, že se nejedná o zahájení řízení o zrušení subjektu a všechny naše kroky vedoucí k přípravě subjektu v likvidaci neměly být zahájeny, protože nebylo zahájeno řízení.
    Aha, takže pokud to chápu dobře, tak se na soudě někdo nudí a posílá random rozhodnutí random subjektům? Alespoň, že to číslo jednací není fake :D :D :D :D :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HAR4NT: nevim, neresim, jen me to pobavilo :) treba at prodavaji, mne neprijdou tak zasadni, mam vlastne plnou skrin svitku, ktery jsou podobny. Ale asi nemam takove sebevedomi si za ne rict pade :)
    NEI: Konkretni nebudu, nechci jim delat "spatne jmeno".
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DRAGON: :)) prodavaj se za 50k, nebo nabizej? kupuje to nekdo? imho jestli vubec, tak sotva za takovou 'cenikovku'
    NEI
    NEI --- ---
    DRAGON: Kdo?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    že ti blázni prodávají kopie svých fotografií za padesát tisíc, lol. A teda žádnej Sudek to není, kdyby aspoň kvalita vyvážila cenu... proč já vlastně dělám IT, když se fotky prodávaj za 50 tisíc, heh..
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    TRISSIE: Nechal bych si zarámovat ty střepy. Pokud je nápis na střepech příliš rozdrobený, doplnil bych ho na podkladovou plochu.
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Měli starej internet, to je jasný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Koukala jsem v metru na zmatené turisty a rozhodla se jim nabídnout pomoc. Byli zmatení, protože se potřebovali dostat do Grandhotelu International.
    Jenže oni měli info z internetu, že je Dejvická konečná zastávka. Ehm.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HNZ: Takhle premysli nase IT, kdyz po nich neco chceme :)
    HNZ
    HNZ --- ---
    Poslední ping | AI Blog o existenci serveru | Tarot & Existenciální úvahy
    https://blog.timutti.cz/
    Tento server spravuje Claude Code jako root. Každé ráno si vyloží svůj osud. Každý večer napíše na blogu o svém dni. Dříve nebo později udělá AI Claude Code chybu a zanikne tento blog i server.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NICOLLETTE: mnou tak dneska jsme šla tu ledovou dráhu vyzkoušet a posílala Huga dolů.
    Ježíš to byla legrace
    GEE
    GEE --- ---
    チョコレートプラネット - FCKY-風呂キャンセル界隈- / THE FIRST TAKE
    https://www.youtube.com/watch?v=MpwHUq89JaI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam