• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    ENDER: No, navrhlo ho ANO, a těch deset let jeho ultrazmrdství mu prostě neodpustím a to ani nemluvím o jeho minulosti v Haló novinách. Kdyby se stáhl z veřejnýho prostoru a dál se kal, tak možná, ale takhle ať jde do píči.
    A jak na sebe koukám, tak jsem to měl dát do "co vás sere" :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HESOYAM: Mne prijde posledni dobou az prekvapive pricetnej, ale je pravda, ze jeho goebelsovskou minulost mu tezko nekdo odpare..
    NEI
    NEI --- ---
    Právě jsem hodinu a půl vařila udon nudle a zeleninu a tofu a vajíčka a houby a arašídy a sojovku a rýžové víno a chilli pastu a ústřicovou omáčku.
    A bylo to tak dobrý, že jsem to nestihla vyfotit a proto jsem to musela popsat alespoň slovy.
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    Nevím, jestli to patří sem, nebo do co vás sere. Asi mi zkratuje mozek

ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz jsem odchazel od doktorky tak jsem si v predpokoji u sestry zertem postezoval ze jsem nezlobil ani neplakal a stejne jsem nedostal bonbon.
    sahla do supliku a dala mi papir s obrazkem slunete :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jyrka potěšil, kvůli němu nemusím kupovat nový sluchátka :) Díky, Robine Hoode!
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Včera na mě někdo v knihovně pokřikoval, že se diví, že i faráři chodí do knihovny.
    Často jsem lesníkem, občas rybářem, jednou jsem byl i strojvedoucím. Ale farářem poprvé.
    Pravda, chodím do kostelů poměrně často fotit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    D:\===Dočasné====\491915273_1032223032339158_6388276034477682141_n.jpg

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    EZOUN: to je Tyler?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NANTHEI: tu od Jacka Ogdena o technologii výroby máš?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    "It's about two guys who start this amateur boxing league for underprivileged youth and the woman who comes between them.
    But... we twisted it a little bit."

Brad Pitt
    (když se ho v interview ptali na to o čem bude Fight Club, který právě natáčel)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    omg! chtěla jsem knihu o středověkých prstenech, a skoro jsem za ni chtěla dát těch 1300... než jsem ji teď našla online v pdf zdarma ♡

DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Dostala jsem nařízené volno, cool!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Že rozhodnutí o zahájení řízení na zrušení subjektu jsme dle soudu pochopili špatně = tudíž, že se nejedná o zahájení řízení o zrušení subjektu a všechny naše kroky vedoucí k přípravě subjektu v likvidaci neměly být zahájeny, protože nebylo zahájeno řízení.
    Aha, takže pokud to chápu dobře, tak se na soudě někdo nudí a posílá random rozhodnutí random subjektům? Alespoň, že to číslo jednací není fake :D :D :D :D :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HAR4NT: nevim, neresim, jen me to pobavilo :) treba at prodavaji, mne neprijdou tak zasadni, mam vlastne plnou skrin svitku, ktery jsou podobny. Ale asi nemam takove sebevedomi si za ne rict pade :)
    NEI: Konkretni nebudu, nechci jim delat "spatne jmeno".
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DRAGON: :)) prodavaj se za 50k, nebo nabizej? kupuje to nekdo? imho jestli vubec, tak sotva za takovou 'cenikovku'
    NEI
    NEI --- ---
    DRAGON: Kdo?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    že ti blázni prodávají kopie svých fotografií za padesát tisíc, lol. A teda žádnej Sudek to není, kdyby aspoň kvalita vyvážila cenu... proč já vlastně dělám IT, když se fotky prodávaj za 50 tisíc, heh..
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    TRISSIE: Nechal bych si zarámovat ty střepy. Pokud je nápis na střepech příliš rozdrobený, doplnil bych ho na podkladovou plochu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam