• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VIDLICKA: rada dát si ho do ignoru nebo požádat o ban pro něj ve svlečených tady moc nepomůže :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    VIDLICKA: A to tě pobavilo nebo potěšilo?
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    Chtěla jsem dát fotku do svlečených, ale přítel mi to zakázal. (:
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tvl od úterka hledám zbytek houskového knedlíku od večeře! Musím ovšem ocenit, jak pečlivě a symetricky je Ludvík uložen.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: to už si složila tu skříňku?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOXICMAN: Proč je tam ten Zedníček?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    To mas takhle vikend bez ditka, plany a rano se vzbudis a trochu citis mocak. A ze teda budes hodne a hodne pit. A pak je vecer, cevkujou te na pohotovosti a plany v prdeli. A tak se clovek vlastne jen bavi, jak ten zivot stejne neochcije (pun intended).
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Je polovina ledna, brzo bude jaro !
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Jedu Domu ZA SVETLA!!!
    Dojedu za tmy,ale stejne se to pocita.
    KURE
    KURE --- ---
    NICOLLETTE: sirokouhly sklo, vliv perspektivy je hodně silnej a věci blíž objektivu jsou velky a věci dál jsou malý.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TOXICMAN: ti chlapi mají děsný lopaty. A to Vetchý drží černý pás v karate, tuším. Plus je to trochu magor :)
    .
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    YESSSSS!!!!!! We did it! Rok a půl to trvalo, ale povedlo se!!!
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mam hotovy auto, tak super :-)
    N_I
    N_I --- ---
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    Potěšilo mě včerejší promítání Údolí včel ve světozoru, tyhle filmy maj na plátně úplně jiný kouzlo.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    [PUPU @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]
    Tohle budu používat. Myslím, že v naší partě vývojářů, kde dvě třetiny z nás fungují na Linuxu, v korporátním prostředí fungujícím na microsoftí infrastruktuře to bude mít velký úspěch.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    že mi můj právník napsal, že uzavírám nadprůměrně výhodnou smlouvu, to potěší :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nejlepsi zprava roku zatim.

Dave Filoni takes charge of Star Wars as new president of Lucasfilm | The Verge
    https://www.theverge.com/entertainment/863065/dave-filoni-lucasfilm-president-star-wars
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Letenky na Sicilii, ktere jsem kupovala pro nas 5 zpatecni z Prahy za 8900 by dnes staly 26500. A letenky do Neapole, ktere jsem kupovala pro nas 5 zpatecni z Prahy za 7596 by dnes staly 25181. Like a boss. 😎
    DRUI
    DRUI --- ---
    HAR4NT: preklik jsem se a vlezl sem misto 3. svetove. Chvilku jsem mel z tveho postu infarkt, nez jsem si vsiml ze nejsem ve 3 svetove a je tam logo "kino barandov". :D
    SITH
    SITH --- ---
    Jak v Americe dojet bezpečně do cíle

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ze som dnes doklepol ten dalsi release na unor… a som rad ze som sa nenechal a stal si za svym! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam