• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Je polovina ledna, brzo bude jaro !
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Jedu Domu ZA SVETLA!!!
    Dojedu za tmy,ale stejne se to pocita.
    KURE
    KURE --- ---
    NICOLLETTE: sirokouhly sklo, vliv perspektivy je hodně silnej a věci blíž objektivu jsou velky a věci dál jsou malý.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TOXICMAN: ti chlapi mají děsný lopaty. A to Vetchý drží černý pás v karate, tuším. Plus je to trochu magor :)
    .
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    YESSSSS!!!!!! We did it! Rok a půl to trvalo, ale povedlo se!!!
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mam hotovy auto, tak super :-)
    N_I
    N_I --- ---
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    Potěšilo mě včerejší promítání Údolí včel ve světozoru, tyhle filmy maj na plátně úplně jiný kouzlo.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    [PUPU @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]
    Tohle budu používat. Myslím, že v naší partě vývojářů, kde dvě třetiny z nás fungují na Linuxu, v korporátním prostředí fungujícím na microsoftí infrastruktuře to bude mít velký úspěch.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    že mi můj právník napsal, že uzavírám nadprůměrně výhodnou smlouvu, to potěší :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nejlepsi zprava roku zatim.

Dave Filoni takes charge of Star Wars as new president of Lucasfilm | The Verge
    https://www.theverge.com/entertainment/863065/dave-filoni-lucasfilm-president-star-wars
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Letenky na Sicilii, ktere jsem kupovala pro nas 5 zpatecni z Prahy za 8900 by dnes staly 26500. A letenky do Neapole, ktere jsem kupovala pro nas 5 zpatecni z Prahy za 7596 by dnes staly 25181. Like a boss. 😎
    DRUI
    DRUI --- ---
    HAR4NT: preklik jsem se a vlezl sem misto 3. svetove. Chvilku jsem mel z tveho postu infarkt, nez jsem si vsiml ze nejsem ve 3 svetove a je tam logo "kino barandov". :D
    SITH
    SITH --- ---
    Jak v Americe dojet bezpečně do cíle

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ze som dnes doklepol ten dalsi release na unor… a som rad ze som sa nenechal a stal si za svym! :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    pilot: "mame vizualni potvrzeni neznameho stroje, povazujte ho za nepratelsky"
    neznamy stroj:

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    NEI: ano
    NEI
    NEI --- ---
    TOXICMAN: To je v šatně u Cimrmanů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam