• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    podepsano
    Stojíme za prezidentem.
    https://stojimezaprezidentem.cz/
    SADY
    SADY --- ---
    CLAVEN: brutal assault live btw.

doufam ze tas dorazi micinka se zakradkou, akorat se bojim ze uz to nerisknou
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo aj pobavilo

Ice-T & Body Count Modernize "Cop Killer" In The Wake Of ICE Raids
    https://numetalagenda.com/ice-t-body-count-modernize-cop-killer-in-the-wake-of-ice-raids/
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    že https://stojimezaprezidentem.cz/ už má čtvrt milionu podpisů ♡
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Turek by byl ale celkem kundička :D

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Poslední Viking

Myslela jsem si, ze jdu na komedii. To sice nedopadlo, ale zazitek mam silnej.
    Mam rada severskou produkci.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Kdyz tak sleduju ty dnesni prcinkovy sracky a reakce na ne, tak si rikam, ze vlastne StB se svbymi obetmi "vyjednavala" - "Staci podpis a mas klid." Mozna by nam o tom agent Olda mohl neco rict?
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    HAR4NT: kompost
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---

Drobky:

58 hlasy od 58 respondentů
    • 37.9% / 22 hlasů
    • 62.1% / 36 hlasů

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Míšo, podívej se, to je krásný, jak do toho seriálu obsadili samý krásný negry, ty jsou nádherný, co? A ty jejich hlasy, to je krása. To bílý neuměj.

Vyprsknout jídlo na zem: checked :)

(ps. máma není rasista, jen už jí nefunguje mozek)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @OndrejNeff
    Po tom, co se stalo, prezident nemůže Turka jmenovat, i kdyby se Turek polepšil tak hodně, že by se mu udělaly na dlaních stigmata, uzdravoval by nemocné a začal chodit po vodě.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    On je pan ředitel fakt borec a člověk co má.neskutecny přehled...... zvládá i dávat odborné příspěvky na FB. Což dokáže pro svoje.museum opravdu málokdo. Jen je trochu autista 🥰❤️

BOBESH
    BOBESH --- ---
    CLAVEN: ja bych asi zatim nic nehledal. postoval to account co se zabejva starejma filmovejma klasikama, tak me to pobavilo.)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CLAVEN: normálně na Rajchla
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Asi 18lety mladik, ktery prave kolem me prosel s ruzi v ruce. Predstavujusi, jak se potka se svou milou a hrozne hezky to hreje.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBESH: čo mi uniká? môj nevyspatý mozog na modafinile má momentálne problém predstaviť si polohu, kde to oboje platí súčasne
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nyx je nekonečný zdroj mého celoživotního vzdělávání. Před pár týdny jsem se naučila, co to je "vyzina", dnes jsem se díky tomuhle [HUGH_BOYLAN @ ZABAVNY KVIZ (VSEOBECNYCH) ZNALOSTI (a zajimavosti) II. - tady je samotne kvizove jadro klubu.... NO FLAMES & CHAT, PLS!] objevila slovo "vorvanina".

Jak praví klasik, není to moc, ale je to poctivá práce a mně to stačí.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo. Billie je kráľovná.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam