• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dejte si oddech od politiky.

Ti moji hajzlíci vědí, jak na mě. Přijde řeč na ropušníky a hned, jé, my bysme chtěli vidět, jak stříkají z očí tu krev, na YouTube určitě nějaké video je... Deset minut v pytli a cvičení z gramatiky jsme nestihli. :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LUCIASHECK: V sousloví Mega Čurák máš několik překlepů.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HEJSEK23: A když půjdeš ještě o fous dál, je z něj Meta Prcinka
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    když se tomu zmrdovi prohodí první písmena ve jméně, hned to zní líp. metr pacinka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem si dneska v 6 ráno zapnul Spotify a nastavil tam live záznamy Nine Inch Nails a doteď to nevypnul. Už dlouho sem nedostal takhle božskej Trentův celodenní pojeb, je to boží, musím to dělat častejc. Skoro nic mě dneska nenasralo, dvanáctihodinovej vpičismus #TheDayTheWholeWorldWentAway
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: Avo je vraj ešte lepšie. Som počul. Iykyk
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ENDER: Moje pozarni hlasice nejsou napojeny na pozarniky – jsou to v podstate detektory koure a CO2 a jejich smyslem je varovat osoby pritomny v mych prostorach ze se neco deje aby mohly utect. Proto jsem sel na tu kontrolu s telefonem, abych pripadne ty pozarniky sam zavolal. Ten alarm mi jde i na telefon, pro pripad ze zrovna nejsem doma.

Takze naklady s tou udalosti spojeny budou za kominika kterej prijel rano ten kotel vycistit a za montera kterej prijel po nem vymenit trysku a uvest to topeni zase do provozu – pocitam dohromady ne vic nez 1000 CHF.

Vyjezd pozarniku se plati jenom u falesnyho alarmu a tusim ze pouze pokud se opakuje, ten prvni je imho zadarmo. U obchodniho strediska to stoji taky asi 1000,-, u myho statku by to bylo nejspis za min.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    BLOWUP: Muzu se zeptat kolik takovej vyjezd stal?
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    V Českém Švýcarsku po 80 letech opět funguje horský spolek, navazuje na tradici - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-ceskem-svycarsku-po-80-letech-opet-funguje-horsky-spolek-navazuje-na-tradici
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Dnes mne o pul druhe v noci probudily divokym piskanim moje pozarni hlasice, ktere mi sdelovaly ze v mem prostoru s kotlem na topeni je pozar. Tak jsem si oblekl kalhoty, vzal telefon, hasici pristroj a celovku a bezel se podivat. Ukazalo se, ze diky me zapomnetlivosti - mel jsem odeslat kontrakt na abonentku servisni firme a neodeslal - nebyl provedenej rocni servis meho kotle, ten se zachoval jak nemel a vyprodukoval oblacek bileho koure ktery aktivoval vsechny moje hlasice. Nehorelo nastesti nic, a to me opravdu potesilo.

Rano jsem zavolal te firme, ktere jsem zapomnel poslat ten kontrakt a ted prave vidim na kamere, ze servisman nastupuje do auta a topeni je opravene. Coz me taky potesilo.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Zel zatim je jenom obri kunda
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Dark Scene Viewer 0.0.1
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nancy’s Lem. OMG!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBESH: díky, tiež
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    podepsano
    Stojíme za prezidentem.
    https://stojimezaprezidentem.cz/
    SADY
    SADY --- ---
    CLAVEN: brutal assault live btw.

doufam ze tas dorazi micinka se zakradkou, akorat se bojim ze uz to nerisknou
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo aj pobavilo

Ice-T & Body Count Modernize "Cop Killer" In The Wake Of ICE Raids
    https://numetalagenda.com/ice-t-body-count-modernize-cop-killer-in-the-wake-of-ice-raids/
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    že https://stojimezaprezidentem.cz/ už má čtvrt milionu podpisů ♡
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam