• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SCHWAB: packa, ktera sama!!! otevira kos, wow, welcome to the world of tomorrow!:))
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HAR4NT: my máme normálně na koši dole takovou věc, je to jakoby páčka, ale ne pro ruku - šlape se na ní nohou - a když to uděláš, tak se koš otevře.
    zázrak!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HAR4NT: z zoho drezu to jde pak kam, sympaticky clovece? Drobky se uklizi, kdyz mas vhleba dodelanej, ne v pulce mazani.
    Od ted uz doufam nebudou drobky ve drezu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Fuck cancer

Spanish researchers report major pancreatic cancer breakthrough in mice | Health News - Business Standard
    https://www.business-standard.com/health/spanish-researchers-pancreatic-cancer-breakthrough-mice-study-126012900714_1.html
    BOBESH
    BOBESH --- ---

NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA: No jasně, chybí aroma svíčky, ale digestoř funguje IMHO nezávisle na vnějších podnětech svým temptem podle zvolené síly 1-2-3
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    -Sandra Bullock, 1995

-@ItsBrownBrutal
    @grok turn her

-@grok

@ItsBrownBrutal
    Wtf is this 😭😭😭😭😭😭
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADELHAIDA: já už pálím jen včelí vosk. A zbytek mi přijde jako dost chemie. Vyjdou asi poměr cena výkon nejlíp.

Svíčky z včelího vosku - Svíčkařství.cz
    https://www.svickarstvi.cz/
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    NEI: Prostě mi připadá, že když mám zapnutou digestoř a zároveň zapálenou svíčku, není v kuchyni takové aroma, jako když mám jenom zapnutou digestoř bez zapálené svíčky.
    NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA: Digestoř reaguje na svíčku?
    To je nějaká inteligentní digestoř, nebo jak to přesně funguje? :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nikdy jsem neměla ráda vonné svíčky. Smrděly mi, nepřinášely mi relax, protože jsem je často nervózně kontrolovala, jestli nevyhořím, a měla jsem pocit, že mi nějak moc spotřebovávaj kyslík. Jenže lidi rádi dávají svíčky jako dárek. Citlivě a metodicky jsem tedy dlouhá léta pracovala na tom, aby se můj postoj stal v mém okolí všeobecně známý a postupně jsem docílila toho, že mi nikdo žádný svíčky nedával. Jenže jsem jednou náhodou zjistila, že když vařím něco hodně aromatickýho a nemůžu naplno kvůli zimě otevřít okno, tak účinek digestoře velmi významně podpořím právě zapálením svíčky. Takže jsem konečně mohla začít zpracovávat ty zásoby, co jsem měla z minulých let. No a teď přes Vánoce jsem spálila jakousi champagne yankee candle při smažení kapra a najednou zjišťuju, že už nemám žádnou další! To si mám jako koupit sama vonnou svíčku, nebo co? Co moje hrdost :-D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Padeved a téma politické spodiny za první republiky. Konečně to taky někdo řekne takhle méně kulantne......že to tu bylo vždycky.

Padevět: První republika nebyl jen Masaryk, ale i fašisté v parlamentu a sociální propast
    https://youtube.com/shorts/BiAo1rKX-00?si=Yq3WX10IyWV4VXzF
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Pavel vyvrací fámy o luxusní dovolené. Zveřejnil fotku pokoje - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pavel-vyvraci-famy-o-luxusni-dovolene-zverejnil-fotky-pokoje-40560079

Je to frajer. Skoro jako Eso Rimmer.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dostala jsem od Axe k narozeninám novou myš, s duhovým raketoplánem, a pomáhá mi se soustředit na práci. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Na internetech se objevila otázka, jak by se měl jmenovat nový most mezi oblastí Dvorce v Praze-Podolí a Smíchovem, zda Dvorecký, nebo Anežky České. V komentářích zatím vítězí verze Dvorce Anežky České.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HAR4NT: no trochu me vysledky zarazily, ale na druhou stranu me tesi, ze my, co hazime drobky do drezu, jsme sami sympaticti lide a nejsme jako oni!;))

jako ti, co si ukroji chleba a honem tema rukama, kterejma ho budou jist, utikaj vosahat odpadkovej kos. ble!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dejte si oddech od politiky.

Ti moji hajzlíci vědí, jak na mě. Přijde řeč na ropušníky a hned, jé, my bysme chtěli vidět, jak stříkají z očí tu krev, na YouTube určitě nějaké video je... Deset minut v pytli a cvičení z gramatiky jsme nestihli. :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LUCIASHECK: V sousloví Mega Čurák máš několik překlepů.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HEJSEK23: A když půjdeš ještě o fous dál, je z něj Meta Prcinka
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    když se tomu zmrdovi prohodí první písmena ve jméně, hned to zní líp. metr pacinka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam