• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    DRAGON: hmmm

DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Že se holky nebojí posilovat a i se získanou sílou chlubí, trvalo to dlouhé roky, dekáky, ale konečně je to tu :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Sára Bejlek, ta která začínala u nás v klubu na baby tenisu, vyhrála dnes svůj první titul WTA pod vedením mého bývalého šéfa..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Hmm, budu muset pro pátou!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VERSONNENHEIT: doufám, že si jich vzala rovnou pět, až budou mít potřebu vykonávat zase satanistický rituály jako v pražské zoo :)

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    že už lezou sněženky. dostala jsem ty zelený výrůstky k svátku ♡
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Konečně jsem získala plyšovou surikatu ikea. Byla jsem tam asi třikrát a vždycky byly vyprodané

VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    vaření a programování
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    STINKY
    STINKY --- ---
    Gay Bar Song - The Armstrong and Miller Show - S2 Ep4 Preview - BBC
    https://www.youtube.com/watch?v=G2kD1YUtA5o
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ALESH: zpivat do toho vilem cok tak je to prazsky vyber.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Nevim, jestli to vite, ja to nevedela a ta sluzba me vylozene potesila. Na Alze si muzete podle konfiguratoru podle vyrobce, modelu a motoru pro svoje auto koupit autobaterku rovnou i s vymenou od ÚAMK hned druhej den (nekdy jeste ten samej). Vcera v 7 vecer objednano, za dvacet minut volal dispecer, aby si overil spravne vybranej model a domluvil cas vymeny, a ted uz mam zbrusu novou baterku a zase startujici auto.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    DANSONS LA CAPUCINE - PAROLE DE CHAT
    https://youtu.be/KIePsbJSS04?si=1kBUPfzWnDjPFZe6

Nestárnoucí zlepšení nálady
    PETRUCCI
    PETRUCCI --- ---
    NAVARA: Raději jen "v poklidu" demonstruju. Nemám holt školu veksláka Chlada :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PETRUCCI: Takhle prošvihnout mít stánek s tričky / kápěmi na demonstraci! :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Huráá. Nenašel jsem se v Epstein Files!!!!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LEGO High-Speed Passenger Train 60051 - First Train Service to the Coal Mine Complex - OnBoard View
    https://youtu.be/_8QLA43Y-uM?si=i2EduYeCXtL6Cau9

Wtf
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zatoužila jsem po jednorožci, totální úlet, jednorožci neexistujou a všichni to vědí, to prostě nemůže vyjít!
    a on druhej den přišel, šťouchl do mě nosem a povídá "a nebude ti vadit, že dělám duhu?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam