• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn měl ve škole prednášku od policie. Potkali jsme se a on mi pošeptal: "Mami, měla by sis sundat tu antifa nášivku z batohu, odkazuje to prej na extrémní levici, komouše."
    Na slidu asi pan rozebíral i afa.

Njn. A to se snažím mluvit úplně o všem. Zlu extrémismu všech spekter.
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: to si pamatuji. To jsme speciálně našli a donesli naší babičce, která, jako prostá žena, byla v přesvědčení, že když je ona připoutaná a mě drží v náručí, že mě samozřejmě udrží v případně nehody a v žádném případně nevyletím na palubní desku.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    obrazok z manualu na Skodu Favorit. nepokladejte deti na palubni desku :D

LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Co způsobí jeden příspěvek v auditku :D
    SITH
    SITH --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SITH: se eště budeš tvářit že kvůli 55 klackům potřebuješ prodat ledvinu ty buržouste?! :))
    SITH
    SITH --- ---
    Greet and Meet s Arnoldem Schwarzeneggerem za 55k CZK, hmmm, že bych prodal ledvinu a šel se potkal se svým dětským idolem?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: nikoliv, uz to mam na furt. z meho rozhodnuti :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Máš to jen na 3 dny :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Doslo k zmene Vasich studijnich vysledku, ktere jsou evidovany ve studijnim informacnim systemu (SIS).

Zmena se tyka nasledujiciho predmetu:

Kod: ASZAJ1000
    Nazev: Cizí jazyk - Angličtina pro obory FF - zkouška B2
    Typ examinace: Zk
    Zadany vysledek: 2 (velmi dobře)

... na to, že jsem tuhle zkoušku odkládala tři roky, že ji neudělám a na dnešek jsem spala 4 hodiny a do poslední chvíle se připravovala na ústní část té zkoušky, tak ten výsledek na první pokus je víc než uspokojivý, pecka! :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ro v puvodnich co vas potesilo. netusim za co, skoro deset dnu jsem tam nic nepostl a hle, dnes rano neprispeju :D
    ok, nechavam si ciste jako archiv kdybych chtel dohledat nejake svoje humory a od nynejska ignoruji.
    a ne, fakt nebudu psat adminum za co to bylo a posilat pruvodni dopisy ze se polepsim :D
    ja vlastne ani netusim co me na tom tak bavi ale bavi me to hrozne moc! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když dáte do Google "Zuzana Maděrová", vyjede ikonka medaile :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sem se pokusil sežrat něco, co byl zřejmě bergamot. Would not recommend. Ale voní to pěkně.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tahle rok stará vzpomínka.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Byli jsme se synem na otočku na koncertě v Drážďanech a byla to pecka. Dvě hoďky ve vlaku, pár euro v kapse, pasy pro sichr s sebou, ale nebyly samozřejmě potřeba. A navíc se ukázalo, že náhodně zvolená místa byla asi metr od hlavní hvězdy programu a smyčcové sekci jsme mohli doslova koukat pod prsty.
    (Užívejme takových darů, než nám to slabodušší spoluvoliči poserou.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Už roky tu mám jedny dioptrické brýle po babičce, s původními skly. Chtěla jsem si tam časem nechat dát vlastní, ale před pár dny jsem si je nasadila a zjistila, že s nimi vidím. Mám zase brýle! :)
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LIQUID_SOUND: Tvl NENEEEEE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam