• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PLECH: Asi ti vypršel Google Premium. První výsledek na finnish coach knits:
    Finnish Snowboarding Coach Knits on Hill to Keep Athletes Calm - Business Insider
    https://www.businessinsider.com/finnish-snowboarding-coach-knits-2018-2
    PLECH
    PLECH --- ---
    RANDOM_NIGHT: ai? google mlčí
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dnes mne nohy o pracovní pauze v Dejvicích dovedly do pro mne neznámého sekáče. A našla jsem tam na první šáhnutí triko, které když jsem kdysi vyhazovala, tak jsem ho skoro obrečela. Tedy né to samé. Tohle bylo čisté a neděravé. A ano, i přes vysokou cenovku se mnou jde domů a opět bude mé nejmilejší. :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dostala jsem dopis. Podívala jsem se dozadu. A pak jsem našla uvnitř portrét. Myslím, že tak nějak jsem vypadala, když jsem se dostala na nějaký třetí čtvrtý řádek zadní strany.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NIKDAS: Nejsou tenčená, nenechala. :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jenom abys nezjistila, že nemáš nový brýle, ale novýho alzhaimera, protože ty sklíčka už sis dávno nechala vyměnit :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SITH: kdyz se po revoluci otevrela hranice tak prijelo pribuzenstvo ze zapadniho nemecka v cele se strycem honzou tetou silke a tetou irmy chteli hrozne moc videt konopiste. nas tuzemsky rod se v ramci teto vetve zmohl na jednoho trabanta takze se tech deset lidi naskladalo castecne do nej a castecne do jejich opela kadet. jelikoz nebylo misto... tak desetilety errtu jel tam i zpatky v kufru toho opla!
    jeden z neljepsich detskych zazitku ever, doted si to zive pamatuju.
    OT_
    OT_ --- ---
    Ve školce se rodiče z Ukrajiny baví s rodiči z Kazachstánu anglicky, asi nechtějí používat ruštinu:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A hodně mě poslední dobou baví komunikace Týdeníku Policie na FB :D

Dva pachatelé se v Mostě vloupali do neobývaného bytu, ve kterém se následně zavřeli. Když dorazili policisté, na jejich bouchání a výzvy nereagovali, místo toho se schovali pod dekou v kuchyni, jako Harry Potter pod neviditelným pláštěm. A co myslíte? Vyšlo to. Policisté se sebrali a odjeli, protože když se nikdo neozývá a navíc je schovaný pod dekou, nemůže se mu nic stát. No asi tušíte, že kecám, policisté se do bytu samozřejmě dostali a oba podezřelé na místě zadrželi. Snad ani nechci vědět, jestli si fakt mysleli, že jim to klapne 😂
    Dvojice se vloupala do neobývaného bytu. Poté se zavřela uvnitř a pod dekou se schovala před policisty | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/dvojice-se-vloupala-do.../
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HEJSEK23: pobavilo
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MULTICAT: a co tě na tom potěšilo?
    vždyť je to smutný
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    MULTICAT: Pampolicajt asi přidal i tradiční 1312 pravicovou agitku .))))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn měl ve škole prednášku od policie. Potkali jsme se a on mi pošeptal: "Mami, měla by sis sundat tu antifa nášivku z batohu, odkazuje to prej na extrémní levici, komouše."
    Na slidu asi pan rozebíral i afa.

Njn. A to se snažím mluvit úplně o všem. Zlu extrémismu všech spekter.
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: to si pamatuji. To jsme speciálně našli a donesli naší babičce, která, jako prostá žena, byla v přesvědčení, že když je ona připoutaná a mě drží v náručí, že mě samozřejmě udrží v případně nehody a v žádném případně nevyletím na palubní desku.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    obrazok z manualu na Skodu Favorit. nepokladejte deti na palubni desku :D

LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Co způsobí jeden příspěvek v auditku :D
    SITH
    SITH --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SITH: se eště budeš tvářit že kvůli 55 klackům potřebuješ prodat ledvinu ty buržouste?! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam