• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    - pri ty migraci VIP firemnich zakazniku si musime dat hlavne bacha na tu DB s diamond customers..
    - a vi nekdo orientacne, kolik jich tam mame?
    - dva..
    EAT_ME
    EAT_ME --- ---
    Trailer na Spider-noir. Že bude Cage hrát v šedesáti spidermana jsem fakt nečekal :)
    KURE
    KURE --- ---
    vymyslel jsem nový slovo: "NEIsplaining" :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Ze sa mi zas o kus rozrastla zbierka vlastnych desek :)

EADENN
    EADENN --- ---
    MAR_TINA: to je ale úplně něco jinýho - když daná voš (tedy nižší stupeň než vš) nenabízí distanční studium nebo individuální plán, tak má prostě trochu problém prijmout mezi ty čerstvé maturanty takovýho starce a ten stařec má zároveň trochu nechuť chodit na nějaký basic předměty ze kterých má třeba státnice :D. A rekvalifikaci jsem nenašel.. sorry za OT
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EADENN: já po zvolené škole chtěla vynechat matiku a tak a oni mi nabídli hned na magistra místo bakaláře. Ale tam je zas matika, který se už bojím víc.
    Věk brali v pohodě, paní studijní říkala, že ona šla na dálkové v 50. To mi skoro ještě není.
    EADENN
    EADENN --- ---
    MAR_TINA: oni měli trochu problém i s tím že je mi 45 :D Já jsem po nich trochu chtěl, abych třeba nemusel chodit na angličtinu....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EADENN: jak too? A přihlásit se jenom s maturitou a diplom nepřiznat nejde?
    EADENN
    EADENN --- ---
    ADELHAIDA:
    MAR_TINA: no a já jsem aktuálně nasranej, že nemůžu jít dělat vošku uměleckého truhlářství, když už mám magistra na (vlastně navazující) VŠ. Jako odmítli mě s pochopením, ale prostě na to nemají procesy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: to jsem říkala po 20 letech po promoci taky. A pak krize středního věku, 25 let a..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Bože, i patnáct let po promoci jsem TAK ŠŤASTNÁ, že už nikdy nebudu muset dělat žádnej zápočet, zkoušku, psát diplomku, seminárky a podobně! Obdivuju ten elán, se kterým místní ídéčka podávaj přihlášky a procházej zkouškovýma, ale já-to-mám-za-sebou! Já nechci! A já nemusím! Ježiši furt mě to tak neskonale těší, že to mám odbytý, dneska už bych to nedokázala.
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    vystavěj mi fotku v New Yorku, sice v rámci výstavy Krappy Camera competition :) , ale v Soho Photo Gallery, žádný špeluňce na předměstí :)

NEI
    NEI --- ---
    HEJSEK23: Chci studovat obor speciální pedagogiky na jedný vošce.
    Chtěla jsem přihlášku původně podat už minulý rok, ale nakonec velmi strategicky vyčkávala, zda je to pro mě opravdu to pravý a jestli to budu dálkově zvládat při práci, která je náročná psychicky i fyzicky.
    Teď si zhruba na 80% myslím, že to zvládnu.
    Stejně jsem už dávno samouk v oblasti psychologie, tak to jen rozšířím v něčem, co mi dává ještě o něco větší smysl.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přítel mi nasdílel svůj Playlist na Spotify. No to nemusel máme je téměř totožný:-))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: kam se hlásíš?
    NEI
    NEI --- ---
    malý krok pro lidstvo, ale velký pro mě

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    když se syn zeptá se zájmem, co to maminka poslouchá, že to zní jako Prodigy... no jo rok 1993 :)
    Shimmer
    https://www.youtube.com/watch?v=26Gl8D1Ye5Y&list=RDGMEMYH9CUrFO7CfLJpaD7UR85w&index=18
    N_I
    N_I --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Díky za připomenutí - musím si konečně zmenšit mužovo oblíbené triko, abych ho mohla začít nosit.

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TRISSIE: kdo má nějaký problémy s růžovou barvou, má problémy se svojí mužskou identitou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam