• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    SALVATOR: Než byl Passat, Golf II byl gral nejenom na Balkáně, ale i v Polsku. 1,6 D je nesmrtelnost. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BACCARA: To nevim, zlatej grál polskýho motoristy je přece VW Passat B5 1,9 TDI.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Dvojkový Golf přežije všechny Toyoty. Golfa II žádný rozumný Polák recyklovat nebude.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    BACCARA:

Mno, i dvojkovej Golf může být surovina pro novou Toyotu. :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dvojkovej Golf?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Toyota yede...

HOWKING
    HOWKING --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma 44.5 bodov z 50 v tomto

Color Game — How Well Can You Remember Colors? | Dialed
    https://dialed.gg/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Ateh!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo, že když jsem dnes odcházel z Černého Rytíře, tak jsem se míjel s mým oblíbeným filmovým recenzentem Ondřejem Mrázkem. :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Po vcerejsim lezeni a koncertu dneska pokracuju bezkama na slunicku a doma to zakoncime prvni letosni grilovackou. Tak to by slo.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn vnímá, že nejsem ok a tak mi z lega vyrobil antistresovou hračku. :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    potěšila Athena Chlebová, po všech těch ufňukanejch sněhovejch vločkách konečně nějakej svěží vítr.

opravdu jsem právě pochválil rapovou záležitost? : )
    h h h h hip hap hop! ; )
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: některý věci se nemění, AI neAI
    ale ty oči zůstávají záhadou
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BOBESH: Proč mají oči jako mrtvá zvířátka v komiksech? Proč mají levou ruku zastrčenou vepředu v kalhotech? Tolik otázek! :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: zboznuju kdyz nekdo dokaze druhemu rict ze je kokot a ten mu za to jeste s usmevem podekuje. Miluju Kozuba.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Hrozne me rozesmiva kdyz Kozub naroci sarkasticky video ve kterem si dela zjevnou prdel a dementi typu Chlad to sdilej a berou to vazne.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    "Punchovi, odloženému mláděti makaka v jedné japonské zoo nahradila matku... opice z IKEA. 🐒 A to by bylo, aby se virálního příběhu nechytla samotná značka, v tomto případě její španělská pobočka.:

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Poznavaci znacky s nizkymi cisly se - pokud je jejich puvodni majitel odevzda - daji vydrazit v drazbe a zvlast ty dvojmistne prijdou na vysoke castky, casto prevysujici cenu nejakeho draheho supercar na kterem potom jsou namontovane. Je to snobismus a otazka prestize.
    Znacku ZH25 ale vydrazila stavebni firma Kibag za 126 000 CHF a namontovala ji na michacku na beton - aby meli soferi radost :)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam