• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NEI
    NEI --- ---
    R_U_SIRIOUS: Nejsmutnější na tom je že jsem na zlomek chvíle opravdu zapochybovala nad tím, zda tu věc z vejce znám správně jako žloutek.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Abyste nedostali z těch vtipů žloudenku (bolesti žaludku v důsledku excesivního smíchu)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RANDOM_NIGHT: no jo, no, jsem jen prostý chlapec z vesnice a speciálně takhle po ránu, tak to jsem úplně nežludější...
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: ! :-D
    A u toho obrázek kaštanu. Geniální trolling, AI, geniální trolling.

NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RIVEEK: Byl méně žludý?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Včera u nás skončilo 30 denní opatření zákazu vycházení slepic a jiné domácí drůbeže kvůli ptačí chřipce. Můžu zase pouštět slepice volně na zahradu! Jako stačil ten jeden blbej měsíc, kdy museli být jen v malym výběhu a i takhle v zimě to bylo znát na barvě žloudku jejich vajíček. A taky je to tam nebavilo...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Mesic bez ig, fb a yt.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    přišla jsem do klubíku, hospoda plná kluků od šipek a hned jak mně zahlédli tak hned: hele Johan přišla, čus Johane...Mám od nich tuhle přezdívku(podle Johanky z Archu, protože prý vypadám jak Milla Jovovich v tom filmu, akorát prý jsem víc kluk než ona, a proto musím být Johan)
    No a po nějaké době co takhle na mně pokřikujou a hecujeme se, za mnou příjde jeden kluk co tam začal nedávno chodit a povídá: hele já jsem zjistil, že ti říkají Johan, to ale není hezký oslovovat tě klučičím jménem, když jsi taková drobotinká hezká holka..
    Na češ jen pokrčím rameny a on pokřačuje: ale tvoje jméno je ve skutečnosti Péťa vid?...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak a mam segru docentku :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    R_U_SIRIOUS: Bavi me predstava vajicek volne se koulejicich ve vybehu sem a tam. :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dle vyjádření vedoucího provozního úseku bohužel z důvodu bezpečnosti zde souhlas neudělíme. Je vhodnější, aby se děti realizovaly na fasádě školy ve dvoře než v bezprostřední blízkosti silnice.

A proto nemůžeme tady v čecháčkově mít nic hezkýho. Naperem si svět autama, děti zavřem na dvorek a budeme je vodit ven na vodítkách. A hlavně brrrrrm!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ALESH: jak mohli native americans objevit ameriku? To si ještě na Sibiři řekli že teď jsou native americans a pak se teprve vydali na Aljašku?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Kudy chodím, tudy machruju s Howkingovým hrnečkem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: paní kolegyně, takhle bychom se ale nikam nedostali, ono je těch vopořenců krásnejch víc, to bychom tu byli dlouho.. ale dobře, tak teda přihazuju! Rorýs :)

87HIGHFLYER: taky sem ho potkal a teda docela mě tím klapotem a upřeným pohledem vystrašil, než sem se stačil zamilovat :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    The First Ever Simon's Cat Film - Cat Man Do - 4K Remaster!
    https://youtu.be/tdKhseAu82M?is=FL4gZz26ZxeU8oBK
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KURE: Moje kury něsu žadne slepice! Moje kury vidzu!
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: ježiš to je úplně božský, a to jsem to zatim jenom proletěla ♡
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam