• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEADSLUT: ach ❤️

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Jo a todle je pra-velryba, to mě taky už pár měsíců kurva baví:))

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    KURE: což mi připomíná, dycky si jednou za pár let vzpomenu na tuhle přehlídku dinosaurů a potěší mě to pokaždý stejně:
    The Dark Secrets of the Bird World — Wait But Why
    https://waitbutwhy.com/2014/10/dark-secrets-bird-world.html
    KURE
    KURE --- ---
    bral tu někdo moje jmeno nadarmo?
    jen bych vam opičákům rád připoměl, že slepice je dinosaurus.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    CERMI_FOX: to jsem si říkala včera ráno, když jsem už po třetí za sebou našla v ložnici mrtvou myš..))
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    HEJSEK23: ja myslel hlavně Rosalíu (ale babka taky nakládá, ne že ne;)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    SALVATOR: nezapomeň na spasitele, ty jeden lepšočlověku, protože jakmile chlap vyjádří pozastavení nad nějakým chováním k ženský, tak to přece je white knight co se pateticky uslintaně snaží zavděčit a doufá, že mu bude podrženo, duh. Nebo tak něco, furt jsem uplně nepochopila, proč to tak často bejvá používáno jako ten ultimátní stěr.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Naprostá královna
    ROSALÍA - Berghain (Live at The BRIT Awards 2026) ft. Björk
    https://youtu.be/7fyufPkXLbs?si=uBF_hRAWDLkRIOOm
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Ráno jsem si přivstal, vzal batoh a šel 7 km na nákup, po cestě jsem sbíral plechovky (ty lidi jsou fakt dobytci) a ještě jsem stihl slečně spěchající na bus pochválit voňavku - voněla jako karamelky a i když se člověk dneska bojí, jakou to může vyvolat reakci tak byla viditelně nadšená a cervenala se. Teďka trochu popracuju a pak hurá na letiště pro rodinu. Bude to fajn den!

BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    NEI: Možná jsi chtěla napsat "z pozice vědomí, že já NEI jsem v davu prostě slepice."
    Pracovně jsem měla příležitost projít opravdu hodně kolektivů, ve studentských časech v hospitality oblasti, pak v korporátech různých velikostí i zaměření. Zažila jsem přesně jednu skupinku toho, co je tady nejspíš označováno za slepice, a ta byla tvořena dvěma chlapy a dvěma ženami - trávili většinu pracovní doby rozhovory o picovinach a komentováním všeho, co jim přistálo v mailové schránce. Jejich práce byla hodně administrativní, bez výstupů a nevyžadovala soustředění, asi se nudili. Moje práce je většinou opačná, a tak mám sluchátka a soustředím se, stejně jako 90 % lidí kolem mě, bez ohledu na pohlaví. Btw teď jsem na jednom projektu, kde sedím vedle skupiny žen, o kterých nevím, a z druhé strany mám vývojáře chlapy, o kterých vím jejich politické názory, tréninkový plán, jídelníček, atd. atp., protože si spolu rádi povídají. A to je tak jediný rozdíl, který si myslím, že má opravdu vliv - celková atmosféra v kolektivu a množství vztahů, které se posunuly na přátelskou úroveň.
    Představa, že by se třeba o leadershipu v minulé práci, tvořeném převážně ženami, mluvilo jako o skupině "holek kvokalek, ale my je máme rádi" mi přijde jen trapná, nezábavná a doufala bych, že v dnešní době už nikdo, natož ženy, nebudou aktivně podporovat stereotypy, které jim samotným ubližují.
    NEI
    NEI --- ---
    BLOWUP: Á, tak ona to byla plánovaná past na lepšolidi.
    No to je pak těžký.

Ale bránila jsem to z pozice vědomí že mi ženy sme v davu prostě slepice.

Když jsem tehdy pracovala s nejlepší kamarádkou, chovaly jsme se jako puberťačky a přitom jsme každá zvlášť poměrně kultivovaná lidská bytost.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HOWKING: musela jsem to vyzkoušet a funguje to :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HOWKING: jak si potom nandaváš šprcku?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kouzlo topologie :D
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    jaro začíná, už mě stihl posrat pták
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Touché
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Jak kdo... :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A tvl jako argumentovat tím, že je něco přirozený... Přirozený je podrbat se v prdeli, když tě svědí kakaovej věneček a taky to z nějakýho důvodu před lidma neděláme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam