• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: ne, já tvrdím, že když se žlutý pták jmenuje žluva, pak je ok na zlomek sekundy pochybovat, jestli je žloutek žloutek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: ale ty se snažíš odlišit žluVU se žlutou od žluNY zelené
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: byl jsem to zkontrolovat, vajíčka jsou bílá nebo hnědá.
    Uvnitř sice žlutá, ale žluva zase převážně červená.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: žluVA je žlutá jako VAjíčko
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    Vyhrál jsem 2 lístky na dnešní koncert Nitzer Ebb!!!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Točí se mi buhviproč hlava.
    Změřím ti tlak.
    Kdyby ti spadl koutek, nebo jsi začal mluvit nesouvisle z cesty, okamžitě volej záchranku
    Ok, no já mluvím z cesty ale celkem často..
    To nech laskavě na nás. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: Ten žlutej pták se taky jmenuje Žluva a ne Žluta, pochybnosti se dají omluvit:)
    NEI
    NEI --- ---
    R_U_SIRIOUS: Nejsmutnější na tom je že jsem na zlomek chvíle opravdu zapochybovala nad tím, zda tu věc z vejce znám správně jako žloutek.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Abyste nedostali z těch vtipů žloudenku (bolesti žaludku v důsledku excesivního smíchu)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RANDOM_NIGHT: no jo, no, jsem jen prostý chlapec z vesnice a speciálně takhle po ránu, tak to jsem úplně nežludější...
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: ! :-D
    A u toho obrázek kaštanu. Geniální trolling, AI, geniální trolling.

NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RIVEEK: Byl méně žludý?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Včera u nás skončilo 30 denní opatření zákazu vycházení slepic a jiné domácí drůbeže kvůli ptačí chřipce. Můžu zase pouštět slepice volně na zahradu! Jako stačil ten jeden blbej měsíc, kdy museli být jen v malym výběhu a i takhle v zimě to bylo znát na barvě žloudku jejich vajíček. A taky je to tam nebavilo...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Mesic bez ig, fb a yt.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    přišla jsem do klubíku, hospoda plná kluků od šipek a hned jak mně zahlédli tak hned: hele Johan přišla, čus Johane...Mám od nich tuhle přezdívku(podle Johanky z Archu, protože prý vypadám jak Milla Jovovich v tom filmu, akorát prý jsem víc kluk než ona, a proto musím být Johan)
    No a po nějaké době co takhle na mně pokřikujou a hecujeme se, za mnou příjde jeden kluk co tam začal nedávno chodit a povídá: hele já jsem zjistil, že ti říkají Johan, to ale není hezký oslovovat tě klučičím jménem, když jsi taková drobotinká hezká holka..
    Na češ jen pokrčím rameny a on pokřačuje: ale tvoje jméno je ve skutečnosti Péťa vid?...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak a mam segru docentku :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    R_U_SIRIOUS: Bavi me predstava vajicek volne se koulejicich ve vybehu sem a tam. :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dle vyjádření vedoucího provozního úseku bohužel z důvodu bezpečnosti zde souhlas neudělíme. Je vhodnější, aby se děti realizovaly na fasádě školy ve dvoře než v bezprostřední blízkosti silnice.

A proto nemůžeme tady v čecháčkově mít nic hezkýho. Naperem si svět autama, děti zavřem na dvorek a budeme je vodit ven na vodítkách. A hlavně brrrrrm!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ALESH: jak mohli native americans objevit ameriku? To si ještě na Sibiři řekli že teď jsou native americans a pak se teprve vydali na Aljašku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam