• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dneska jsem si sel zase s hajnym do lesa oznacit stromy, ktery si pokacim na topeni. Pobavilo me, ze tahle cinnost mi prijde mnohem smysluplnejsi nez moje prace (ano jsem v pracovni depresi, protoze na me vyskocil nejakej auditni nalez a budu muset sepsat exit strategii, business continuity plan a dalsi asi 4 dokumenty).
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    MARASAN: dochvilnost je hezka vlastnost, ale nic se nema prehanet. vyhral jsi :))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    RBIKER: ja byl takhle na letisti ve Vidni o tyden driv, nez muj let ;-)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    neni nad to, prijit na schuzku s pojistovakem na minutu presne, ale o 24hodin driv... :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jak toho řidiče Uberu včera potěšilo, když sem podle jména poznal, že je z Litvy.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Já vám nevim, on chce mít někdo v bazénu stažené břicho ke krku? :-D

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dneska jsme skipli plavání a šli místo toho s batoletem do Zemědělského muzea. Nejlepší rozhodnutí!
    Dneska se tam totiž zahajuje modulární výstava elektrických vláčků, ježto potrvá do neděle, a je to naprostá pecka. U jednotlivých nástupišť/obratišť sedí ve vsi vážností moduláři a operují vlakovou logistiku. Posíláme vám obilí! Pozor, jedou klady!

Strašně jsme si to užili. Doporučuji! Jsou tam jen do neděle.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: hromadění náhodných bizárů je sbírka. říká se jí kabinet kuriozit ♡

gratuluju k pochopení, nebo aspoň dedikaci rodičů (a vyměňovat si s nimi archaické nadávky v jakémkoli jazyce je fantastický). můj táta je očividně docela v pohodě, ale moje maminka říká, že absolutně nechápe, kam to do garsonky dávám... :) kromě šperků sbírám československé irizované vázy, předválečné medvědy (hlavně Steiff), grafiky Oty Janečka, knihy o užitém umění a... "křížový" oblázky, takový ty s pruhama z jiný horniny, ale do kříže :D
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Miluju tyhle volné/dada/sureálné asociace:

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NANTHEI: :)) to je ale krásný! A ještě něco nešperkového typu?:) (já jsem asi naštěstí na pravé sběratelství trochu moc nekonsistentní a těkavá. I když možná o to hůř, že prostě jen hromadim náhodné bizáry a ani tomu nelze říkat sbírka)
    Mně maminka nosí lebky a kosti. A už dokonce i táta mi rezignovaně nějakýho srnce donesl s tim, že to teda fakt nechápe a trochu ho sralo to tahat, ale že věděl, že by mě mrzelo, kdyby ho v tom lese nechal... (ale s tátou si zas vyměňujeme archaické anglické nadávky, takže naštěstí taky neni uplně normální:))
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: doprdele to you too :))
    ještě dohromady sbíráme předměty související s jedním prvorepublikovým kávovým impériem, a já... sbírám věci tak, jako Chuck Norris dělá kliky, no :)

a nám to přijde úplně normální, což dost vypovídá o tom, jak normální s rodičem jsme ♡
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NANTHEI: děkuju, to je geniální! Fakt krásný a roztomile bizár:) A teda, velmi mě to svádí začít sbírat ještě víc věcí, když existuje tolik úžasných možností. Doprdele:)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    když jsem se podívala na tu mini obálčičku od firmy Blue Monkeys In Space, kterou mi podával zásilkovnař, nemohla jsem se zbavit dojmu, že jsem si omylem objednala LSD.
    zapomněla jsem totiž, jak se ta firma s piercing e-shopem jmenuje ;)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a jako první mi to oplusovalo ID EAT_ME :-)

njn, v některých ohledech mi asi nikdy nepřestane být osm, ale už jsem dost velká a stará na to, abych se za to nestyděla a naopak se z toho těšila!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    omylem jsem ráno nachystala dětem o jednu svačinu navíc (holt když člověk chystá čtyři svačiny před tím, než kafe zabere, má to svoje úskalí), tak jsem si ji vzala do práce já.
    mňam mňam mufiny s marmeládou :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Ty jo, ta chvíle, kdy si na zahrádce děláte svoje, a najednou se ozve šílený bzučení, jako když letí sršeň. V mžiku vám něco příslušné velikosti a razance narazí do hlavy a začne se zaplétat do vlasů. U toho to pořád zuřivě bzučí. A vy se pokoušíte umlátit motykou. Kdo chce na zahradě dobrovolně zlatohlávky ty jo:-D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: 🤮
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: je to samozrejme uplne pohlcujici, paralyzujici a palpitujici, jako kazda ryzi touha:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HAR4NT: aha. Jelikož žiju v situaci dostatku larev, kukel a zlatohlávků celý život, netuším, jaké to je po nich toužit :)
    Možná o hodně přicházím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam