• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: 🤮
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: je to samozrejme uplne pohlcujici, paralyzujici a palpitujici, jako kazda ryzi touha:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HAR4NT: aha. Jelikož žiju v situaci dostatku larev, kukel a zlatohlávků celý život, netuším, jaké to je po nich toužit :)
    Možná o hodně přicházím.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: no...vylihnou se z nich ty brouci potom:-) vyrostli nam takhle doma z vajicek, v lavoru s hrubou lesni hrabankou, kterou temer komplet premenily na neco moc moc uzitecneho. jsem zvedavej na ty kukly, uz by to pomalu melo zacit, larvily se tam uz dobrejch 7 mesicu a jeste by se mely na 3m zakuklit
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Přece aby se ti z nich vylíhli zlatohlávci, který, jsouce ožralí z přezrálejch moruší (a jinýho ovoce), ti budou nalítávat do vlasů:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HAR4NT: k čemu jsou dobrý larvy zlatohlávků? (Máme jich hodně).
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA: no vida perfektni namet na naky leporelo od 2 let, cyklostanek HOT WORM a jeste se strasidylkem!
    akorat by se tam teda do utrob toho pultu nevesel imho ani jeden namletej..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: boze!!! Pojala jsem obavu, ze igrackovej manik prodava larvy misto hotdogu. Brekeke.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: U vás kočky nezbystri, kdykoli procházíte kolem ledničky?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: A to už úplně přehlížíme fakt, že kočky jsou mrchy, které prostě to, že si člověk jde do kuchyně udělat k večeři stejk, nějakým šestým syslem vycítí.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VANEK: dneska uz se ovsem ore- ee teda deti delaj jinak..
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Byla jsem takhle večer u nádražní depa a do toho večerního ticha se ozval překvapivý zvuk kočky. Zvuk, který vydávají kočky při páření, nebo dva kocouři, kteří se o ní perou.
    V okolí ale jsem potkávala maximálně partičku zajíců, tak se divím, a volám čičí?
    Nic.
    Zvuk se ozýval pod odstaveným vlakem, tak mám srdce až v krku a jdu za zvukem s přáním, ať tam není kočka nějak raněná.
    Ozve se to znovu, ten uši drásající zvuk, ale tentokrát nad mou hlavou. Dost jsem se lekla. Podívám se nahoru, a tam je v okně vlaku pokuřující strojvedoucí. Nenapadlo mne nic jiného, než se zeptat, jestli se neposr*l, ale mám pocit, že ze strachu jsem to pustila spíš já.

Já si tady jen mňoukám do ticha, povídá. Dodává, že má v sobě takový zvířecí překladač a předvádí mi ještě zvuk štěkání. Magoři u nás pracují, fakt.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: awww ♡
    ano, a jak vidno, některé instalatérské firmy si nevystačily s jedním designem, reklamní předměty třeba obměňovat! takže od Tringlera z Prahy 1 máme hned tři.
    (fotky jsou jsou čistě dokumentační, abych nějaký nekoupila dvakrát, uměleckou kvalitu postrádají. nebo teda jakoukoli kvalitu, když jsme u toho)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ono teda je tam eště jedna drobnost - u řady výrazů spousta jazyků odpadne, protože si člověk ničím nepomůže. Nahradit italský "carne" španělskou, portugalskou nebo rumunskou analogií je úplně na hovno.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NANTHEI: Právě jsem se do tebe platonicky zamilovala ještě o kus víc. Nemohla bych poníženě poprosit o fotku sbírky? Vůbec jsem netušila, že se dělávaly reklamní splachovadla, a mám pocit, že takto promrhaný život potřebuju co nejrychlejc napravit:))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: To ale pak nema ten puvab. Jako spravni rakousko-uhersti burzousti prehazujeme vyhybky behem celeho hovoru! :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    LUSINDA: tohle je dvacátý :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NANTHEI: kolik splachovadel čítá vaše sbírka? 😀
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    manik s hotdogama a larvy zlatohlavku (15 jedincu)

VANEK
    VANEK --- ---
    SALVATOR: Za mejch mladejch let se tlouklo do topení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam