• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    registrace
    18.3.2002
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/okkamaraderetarde/s/9GUk7jYPVi
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LIMETA: ano, ale psss… každé úterý a nebo kdykoliv v klubu Rano to smažu 2, však můžeš vyzkoušet 😎
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LADY_MYSKA: ano? Fanklub nyxaček v brýlích?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LIMETA: to bude mít Kure radost
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Instruktor v autoškole se mne ptal jestli nepotřebuji brýle. Ne, proč? Vyšetřením jsem prošla. Ale za zimního šera to opravdu žádná sláva v autě nebyla. Raději jsem zašla na vyšetření na oční. Dnes jsem poprvé v životě poznala rozdíl mezi písmeny C,D,O, a G a nemusela jsem tipovat. A málem jsem se rozplakala, když jsem zjistila, že jde vidět lépe.
    ...
    A už nebudu v potemnělém vlaku tolik mžourat na ty jízdenky a třeba budou ty migrény po práci slabší.
    Tak se vítám mezi ty, kterým jsem brýle jakožto i designový prvek záviděla.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    GIRAFFKA: Njn, jenomze dneska mi taky prisla proplacena faktura a hned jsem si vzpomnel proc to delam :)
    A taky ta prace neni vetsinou uplne debilni a je ve fajn kolektivu.

Vyhled na to, ze bych treba v 55 mohl prestat pracovat je proste prijemnej (stejne neprestanu, ale pujdu asi delat neco jinyho)..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ENDER: ... tohle cist mi priopmina, proc mam byt rada za vyplatu, ktera by mohla byt vyssi, ale neni. Nemusim resit tohle.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Asi spíš pobavilo než sere, ale stejně. Napíšu ex, jak dopadla preventivní prohlídka syna - má mírnou deformaci palců na nohou a ploché nohy a je na to jednoduché cvičení.
    Odpověď: "No nohy mají oba po Tobě".

Takže teď, když víme, kdo za to může, tak je problém vyřešen. Jako cokoli, co se pokouším konstruktivně řešit.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Že Venezuela vyhrála World Baseball Clasic (a finále zrovna nad USA).
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dneska jsem si sel zase s hajnym do lesa oznacit stromy, ktery si pokacim na topeni. Pobavilo me, ze tahle cinnost mi prijde mnohem smysluplnejsi nez moje prace (ano jsem v pracovni depresi, protoze na me vyskocil nejakej auditni nalez a budu muset sepsat exit strategii, business continuity plan a dalsi asi 4 dokumenty).
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    MARASAN: dochvilnost je hezka vlastnost, ale nic se nema prehanet. vyhral jsi :))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    RBIKER: ja byl takhle na letisti ve Vidni o tyden driv, nez muj let ;-)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    neni nad to, prijit na schuzku s pojistovakem na minutu presne, ale o 24hodin driv... :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jak toho řidiče Uberu včera potěšilo, když sem podle jména poznal, že je z Litvy.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Já vám nevim, on chce mít někdo v bazénu stažené břicho ke krku? :-D

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dneska jsme skipli plavání a šli místo toho s batoletem do Zemědělského muzea. Nejlepší rozhodnutí!
    Dneska se tam totiž zahajuje modulární výstava elektrických vláčků, ježto potrvá do neděle, a je to naprostá pecka. U jednotlivých nástupišť/obratišť sedí ve vsi vážností moduláři a operují vlakovou logistiku. Posíláme vám obilí! Pozor, jedou klady!

Strašně jsme si to užili. Doporučuji! Jsou tam jen do neděle.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: hromadění náhodných bizárů je sbírka. říká se jí kabinet kuriozit ♡

gratuluju k pochopení, nebo aspoň dedikaci rodičů (a vyměňovat si s nimi archaické nadávky v jakémkoli jazyce je fantastický). můj táta je očividně docela v pohodě, ale moje maminka říká, že absolutně nechápe, kam to do garsonky dávám... :) kromě šperků sbírám československé irizované vázy, předválečné medvědy (hlavně Steiff), grafiky Oty Janečka, knihy o užitém umění a... "křížový" oblázky, takový ty s pruhama z jiný horniny, ale do kříže :D
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Miluju tyhle volné/dada/sureálné asociace:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam