• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Povýšili mě a dostala jsem přidáno.

Jako dneska nevim, kam dřív skočit, a všechno mě trochu sere, ale tohle pomohlo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HOWKING: jo, ale jenom první sklenka, tu další už si vrazí skleničku do nosní přepážky.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARASAN: Hele, tohle může být překvapivě funkční. Při doušku do toho musíš strčit nos ta tedy i čicháš a 99% chuti je čich. Máme jen 5 chutí a zbytek nuancí je čich. Dobré víno z toho bude chutnat mnohem lépe.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Dětský hry holčiček.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kolega vedle mě regulérně usnul.
    N_I
    N_I --- ---
    agnez velmi hezky krásně

DRAGON
    DRAGON --- ---
    máme
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ebook ty knizky nekdo po ruce mate? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Potesilo me, ze jsem tenhle tyden zafixoval plyn a elektřinu na 3 roky. Akorat teda dodavky zacinaji v lete u plynu a pristi rok u elektriny, tak mam trosku strach, aby mi to jeste nevypovedeli... :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    KOUDY: paráda, knížku jsem taky zhltnul a v neděli to vidím na kino..díky za typ:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    "jediné ponaučení, které si z historie můžete vzít, je, že z historie si ještě nikdy nikdo ponaučení nevzal. je to pořád totéž, mění se jen jména a data."
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Knizku jsem cetl dvakrat a mam ji fakt rad. Film je prej misty az moc odlehcenej a komedialni, ale to se mu da asi odpustit vzhledem k dnesni debilni depresivni dobe. Recenze jsou zatim pozitivni. Jdete na to do Imaxu. Konec hlaseni.

Spasitel (2026) | Recenze | MovieZone.cz
    https://film.moviezone.cz/spasitel/recenze
    KURE
    KURE --- ---
    LIMETA: fanklub brýlí na nyxačkách :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HRAFNAIN: no než stihnul dorazit kámoš, tak se ještě stihli pomlátit nějaký dvě holky, asi přítelkyně těch bitkařů ze začátku, týpek rozbil pulitr a došel místní houmlesák, co si vybral všechny vajgly z popelníků a odkvačil jinam. Na to, že v celým baru bylo tak osm lidí a já si dal jedno velký pivo, neuvěřitelnej luxus!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    OMNIHASH: Hašek a Lada dobře věděli : D

atd.

njn, nikdy už to nebude takový
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Čekám na kámoše v nahodný hospodě, a během deseti minut se tu zvládli porvat jak na Ladově obrázku o bundu, další frajer se pokusil odejít po anglicku, a spadnul z metrový zdi... ale vyšlo mu to a zdrhnul bez placení, barman ho akorát vyběhnul odchytit na zastávku. Tady by se z fleku mohla natáčet protialkoholová reklama, stačí webkamera.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    reklama na ticho esperanto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam