• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    OMNIHASH: Hašek a Lada dobře věděli : D

atd.

njn, nikdy už to nebude takový
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Čekám na kámoše v nahodný hospodě, a během deseti minut se tu zvládli porvat jak na Ladově obrázku o bundu, další frajer se pokusil odejít po anglicku, a spadnul z metrový zdi... ale vyšlo mu to a zdrhnul bez placení, barman ho akorát vyběhnul odchytit na zastávku. Tady by se z fleku mohla natáčet protialkoholová reklama, stačí webkamera.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    reklama na ticho esperanto
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: Kuře má pro brýle jistou... slabost. No, slabost. Kdyby byl Achilles, vypadal by jako obří pata s malinkým zobáčkem:D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    registrace
    18.3.2002
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/okkamaraderetarde/s/9GUk7jYPVi
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LIMETA: ano, ale psss… každé úterý a nebo kdykoliv v klubu Rano to smažu 2, však můžeš vyzkoušet 😎
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LADY_MYSKA: ano? Fanklub nyxaček v brýlích?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LIMETA: to bude mít Kure radost
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Instruktor v autoškole se mne ptal jestli nepotřebuji brýle. Ne, proč? Vyšetřením jsem prošla. Ale za zimního šera to opravdu žádná sláva v autě nebyla. Raději jsem zašla na vyšetření na oční. Dnes jsem poprvé v životě poznala rozdíl mezi písmeny C,D,O, a G a nemusela jsem tipovat. A málem jsem se rozplakala, když jsem zjistila, že jde vidět lépe.
    ...
    A už nebudu v potemnělém vlaku tolik mžourat na ty jízdenky a třeba budou ty migrény po práci slabší.
    Tak se vítám mezi ty, kterým jsem brýle jakožto i designový prvek záviděla.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    GIRAFFKA: Njn, jenomze dneska mi taky prisla proplacena faktura a hned jsem si vzpomnel proc to delam :)
    A taky ta prace neni vetsinou uplne debilni a je ve fajn kolektivu.

Vyhled na to, ze bych treba v 55 mohl prestat pracovat je proste prijemnej (stejne neprestanu, ale pujdu asi delat neco jinyho)..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ENDER: ... tohle cist mi priopmina, proc mam byt rada za vyplatu, ktera by mohla byt vyssi, ale neni. Nemusim resit tohle.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Asi spíš pobavilo než sere, ale stejně. Napíšu ex, jak dopadla preventivní prohlídka syna - má mírnou deformaci palců na nohou a ploché nohy a je na to jednoduché cvičení.
    Odpověď: "No nohy mají oba po Tobě".

Takže teď, když víme, kdo za to může, tak je problém vyřešen. Jako cokoli, co se pokouším konstruktivně řešit.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Že Venezuela vyhrála World Baseball Clasic (a finále zrovna nad USA).
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dneska jsem si sel zase s hajnym do lesa oznacit stromy, ktery si pokacim na topeni. Pobavilo me, ze tahle cinnost mi prijde mnohem smysluplnejsi nez moje prace (ano jsem v pracovni depresi, protoze na me vyskocil nejakej auditni nalez a budu muset sepsat exit strategii, business continuity plan a dalsi asi 4 dokumenty).
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    MARASAN: dochvilnost je hezka vlastnost, ale nic se nema prehanet. vyhral jsi :))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    RBIKER: ja byl takhle na letisti ve Vidni o tyden driv, nez muj let ;-)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    neni nad to, prijit na schuzku s pojistovakem na minutu presne, ale o 24hodin driv... :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jak toho řidiče Uberu včera potěšilo, když sem podle jména poznal, že je z Litvy.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Já vám nevim, on chce mít někdo v bazénu stažené břicho ke krku? :-D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam